EVNER I UTVIKLING

Mine evner har rast inn raskt i de årene etter jeg våknet. Mye og tett læring direkte fra andre siden.

Nei jeg har ikke noe kurs. Jeg går gjennom moduler andre siden kjører meg gjennom. Forstår godt at mennesker som ikke har denne kontakten syns det er vanskelig og forstå. Men mine veiledere snakker jeg med som om jeg skulle snakket med deg. De viser meg ting i filmer og forklarer.

Til tider har læringen vært ekstrem tung og komme gjennom. Karmalæringen har vært det tyngste. Og læringen om jorden og rensingen jeg har blitt ledet til.

Min utenomjordiske kontakt har lært meg ekstremt mye. Dette var ikke lett i starten fordi jeg var redd. Ukjent og skremmende. Men sannheten er at jeg har hatt kontakt hele livet. Mange ser ut som oss mennesker her på jorden. Jeg har hatt mye og tett kontakt med utenomjordiske.

Jeg er portvokter for alle 7 univers. Ja det finnes 7 univers. Mange univers slipper ikke inn andre fra andre univers fordi de vil holde det «rent». Jeg har møtt utallige raser. De jeg har hatt mest kontakt med i det siste er fra det hvite søsterskap. De kaller seg DE HVITE. Og de er hvite. Kjærlighetsfulle og gode. De vil oss vel. Det er ikke lett i dagens samfunn og være ærlig og si du vet det finnes utenomjordiske. Da er man hvertfall gal. Men det er igrunnen galskap og tro det ikke finnes intelligent liv på andre planeter enn vår.

Men evnene mine har hoppet en god del etter en avgjørelse sist uke.

Jeg så plutselig mennesker i et landskap med mye Stein. De sa de var saga folket. Sagaen om isfolket.. jeg forsto ingenting. Hvorfor kontakter de meg? De sa de hadde ventet på meg. Jeg hadde knapt hørt om bøkene til Margit sandemo og måte søke på nett etterpå for å få bekreftet dette jeg hørte.

De sa de skulle hjelpe meg og lede meg. De fortalte og at de hadde en historie. Jeg aner ikke alt enda. Men det var som om jeg svevde over dette landskapet og jeg så alt klinkende klart.

Jeg har fra før hatt mye kontakt med småfolk og alver. Jeg fikk og beskjed om at dette ville bli sterkere.

I det siste har jeg og kanalisert en del mens jeg har skrevet. Andre siden har ofte bedt meg ta pennen fatt. Jeg har følt at dette er en øvelse for å senere kanalisere ned bøker. Jeg får ting ofte sterkt og får liksom ikke skrevet raskt nok.

Veien går videre. Jeg har lenge ventet på å kjenne når jeg skal ha kurs. Når er tiden inne. Det er nærme nå.. og jeg vet hvem jeg skal ha kurs med. Dette blir spennende og lærerikt. Jeg gleder meg!

Det er nå Livet starter for fullt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg