NÅR MOTGANG VEKKER EN STERK KAMPVILJE FOR SAMMFUNNET

Et liv i stummende mørke. Ikke en enste krok er opplyst med lys. Masker som skjuler traumer. Som skjuler den dypeste smerte du kan tenke deg. Fasader så blanke som det edleste sølv. En ferd gjennom livet som man vil ende.

Mørket tar liv, mørket gir en ingen livslyst. Hvert skritt man tar er tungt. Masker som viser et perfekt liv.. masker som lyver om livet. Masker som er mange.

Redsel som river, et liv på autopilot. For bak maskene finnes ikke noe liv. Det er kun en kamp for overlevelse. For holde hodet over vannet. Når man nesten drukner hele tiden vil man tilslutt bare drukne. Man ønsker drukne.

Ser ingen utvei ut av helvete. Ingen dører åpner seg. Ingen HÅND strekkes ut.. ingen ser DEG. Ingen stopper opp og lytter etter ropene om hjelp. Indre hyl med smerte.. de høres ikke..

Blod som renner fra lepper og nese..etter slag .. hørsel som blir borte på ene øret etter kraftige slag. Blod som vaskes vekk. Merker som sminkes vekk. Kvelertak som har vært sekunder fra døden hver gang. Taket ble sluppet i siste liten.

Voldtekter.. alt i livet blir sort.. et liv bak sorte gitter. Det finnes ingen utvei.. eneste utvei er og dø. Da blir smerten borte, da er friheten et faktum.

Selvmord er ingen løsning. Men det virker som en god løsning når fornuften forsvinner og utveien ikke finnes.

En kreftpasient på sin siste reise med store smerter vil også dø. De orker ikke smerten. Og leve i vold kan på et vis sammenlignes. Man ønsker slippe smerten. Bare sovne inn.

En smertefull sannhet. En sannhet mennesker farer fordi. Sannheten i samfunnet .. ingen hører dine rop om hjelp. Ingen ser bak fasaden. Mennesker er opptatt av seg og sitt. De har ingen HÅND og strekke ut. De stopper ikke, de lytter ikke.

VOLD TAR LIV!

All motgang i mitt liv har gitt meg en kampvilje jeg ikke ante jeg hadde. Alt har hatt motsatt virkning. Mennesker som ville isolere meg. Jeg skulle stå alene. Jeg skulle knekke og bli svak.

Men det skjedde ikke! Jeg ble sterkere! Jeg står støtt helt alene. Jeg er utadvendt og har skaffet med nytt nettverk. Ikke tro at jeg skulle knekke.. jeg har oppdaget hvem jeg er på denne reisen.

Ingen kan noen gang mer dra meg etter søla. Jeg lar ikke min fortid ødelegge min fremtid. Alt jeg har vært gjennom har gjort at jeg kjemper for en endring i samfunnet.

Vi må se hverandre mer, hjelpe hverandre. Være ærlige .. løgner ødelegger samfunnet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg