HELE DITT LIV STYRES AV DITT VALG

Livene våre styres av våre valg. Ofte så føler vi at vi har valgt helt feil fordi valget vi tok gjorde oss en smertelig erfaring rikere. Men sannheten er jo at det var en mening med ditt valg. Du skulle lære.

Som feks at du velger partner etter partner som ikke passer deg. Du møter samme læring til du har lært. Først da har du lært deg og se hvordan du skal velge det beste for deg og ditt liv.

Til deg som sitter i et destruktiv forhold må du våge tilslutt og ta valget og komme deg ut. Sitter man i et voldelig forhold, kontrollerende forhold er det ikke enkelt. Krisesentere finnes i Norge mange steder.

Alt handler om dine valg. Hva du vil ha i livet ditt og ikke. Rydd i mennesker i livet ditt, mange er kanskje i livet ditt fordi de utnytter deg? De får noe ut av ditt vennskap. Du hjelper de stadig.. du blir brukt. Får ikke noe tilbake. Ren utnyttelse.. rydd de ut. Trekk deg tilbake.

Venner er ikke alltid de vi tror. Noen kan sverte deg bak din rygg. Lytt til hva som et riktig, er det noen venner du blir utslitt av? Trekker energi? Rydd!

Venner, xer, familie som vil kontrollere ditt liv må ut! Skal livet ditt endre seg må du ta et grep. Mange våger ikke dette. De blir sittende i gjørma til andre. Fordi de gjør som de blir fortalt.

Det nettopp det, mennesker som kontrollerer andre stor i en gjørme til halsen, de har ikke kontroll på seg selv og må derfor ha kontroll på alt og alle. Veldig dårlig karma har de. Sort som natten!

Mange opplever at mange i livet dems står på sidelinja og vil styre hele bøtteballetten. Skal du finne deg i det? De vil bestemme dine valg hele veien. De kommer ikke bare med råd, men de vet nemlig hva som er best for deg .. og velger du ikke det de mener er du jo helt dust.

Bare du kan vite hva du vil, hva som er riktig for deg!

Våg og ta egne valg! Egne beslutninger!

1 kommentar
  1. Det du skriver her er så viktig, men selv om man er klar over dette kan det være vanskelig å handle riktig likevel. Lett gjort å tenke “er det meg det er noe galt med, eller har jeg rett i at disse menneskene ikke har sine beste intensjoner for meg?”, jeg synes i hvert fall det. Og eventuelt om det er en eller flere relasjoner en ønsker å kutte ut, hvordan gjøre det eller forklare det slik at vedkommende det gjelder forstår.. Ikke alle som er like “inne i” det spirituelle og som ser like dypt på ting som en selv.
   Interessant at du skriver om dette, for har nylig hatt en lang periode for meg selv og gått igjennom disse tankene. Helt enig i det du skriver.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg