HVA ER KJÆRLIGHET?

Brennende kjærlighet,som om man våkner til liv. Vibrerende følelser man ikke forstår. En glede som brer seg fra topp til tå. Du klarer ikke slutte smile.

Livet får en ny betydning. En sterk tiltrekning. En kjærlighet man kan kjenne selv om man ikke tar på hverandre. Et hav av bølger som kaster seg gjennom deg. Brusende og gledesfullt. Dette er ekte kjærlighet. To sjeler som hører sammen. Ofte tvillingsjeler. Den sterkeste tiltrekning du kan tenke deg. Man må visst oppleve det.

Men hva er forskjellen på kjærlighet og begjær? Et begjær er en kortvarig følelse og ikke en varig og ekte kjærlighet.

Ekte kjærlighet kommer i ditt liv når du er klar for det. Når du har lært alt om hva som er helt feil.

Jeg er slettes ingen ekspert. Jeg tråkket ganske så feil. Men jeg har lært av det. Andre siden har forklart meg og vist meg mye.

Ekte kjærlighet er ment og vare livet ut. Man ønsker gjøre alt for en person. Man ønsker være der for hverandre, hjelpe hverandre, støtte hverandre. Ikke minst respekterer man hverandre.

Når du møter den kjærligheten bare vet du at han/hun er den rette.

Sterk kjærlighet kan og gi mye redsel. Det raser gjennom kropp og sjel. Man vet ikke hva den andre føler. Man er redd for å si noe feil, gjøre noe feil. Som ofte ender i at man ofte ikke virker intressert. Man våger ikke vise noe før man ser den andre viser noe. Fallhøyden blir stor når man ikke vet og når man føler så mye.

Men igjen så handler det om .. den som intet våger intet vinner. Du må ta sjansen!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg