JENTA I ENGEN SOM ROPER OM ET VARMERE SAMFUNN

Løpende over enger, duftende blomster. Sommer, frihet. Dette er og leve, dette er og puste. Ubeskrivelig lykke.. jeg nyter hvert sekund. Duften av livet!

Alt er annerledes, alt er sterkere, mer vakkert, dypere latter.. jeg ler så det gjør vondt… det er ikke noen som lenger bestemmer når jeg skal le. Når jeg skal være glad eller ikke.

Jeg faller og snubler i engen, fallet er mykt. Jeg titter på himmelen.. skyer som former seg til hjerte. Det er nå livet starter Line. Det er nå din frihet ble fullkommen.

Duften av siv, duften av livet.. tusen tanker svirrer. Jeg vil så mye, jeg ønsker så mye ut av resten av mitt liv. Jeg er på en reise, jeg er utålmodig, jeg vil leve mest mulig akkurat nå.

Men jeg må stoppe opp litt, jeg ligger i engen og tenker. Må ikke forhaste meg. Huset jeg så i dag, var det en mulighet til å flytte? Kun en mulighet? Eller et tegn på at jeg skal det?

Duften av fri vilje, duften av oppvarmet hud som sola treffer med sine glade stråler. Varmer i kinnene mine, fugler som kvittrer. De gjør meg glad.. det er som de forteller meg. .. Line det er din tur til å leve nå. Alt vil gå din vei.

Sivet «snakker» til meg, kiler min hud. Ikke ha det så travelt Line, du kan gå glipp av noe du burde se. Ikke så raskt fremover.

Jeg vet.. men duften av livet gjør meg yr, jeg vil så masse. Jeg vil bare sveve rundt, treffe nye mennesker. Kjenne livet berøre min sjel.

Livet sto altfor lenge stille, jeg føler jeg har mistet så mye.

Det livet ga meg var en læring jeg ville vært foruten. Men uten den læringen, hadde jeg ikke sett at alt rundt meg var så vakkert, alle detaljer, hva verdiene i livet er på en enda sterkere måte. Alle de vakre menneskene i verden.

Duften av engen kiler i nesen. Livet er vakkert..

jeg vil elske, jeg vil leve, jeg vil være meg. Jeg vil rulle meg i engen og kjenne jorden under meg. Høre biene summe og humlene surre rundt. Livet er så mye.. mye mer enn jeg trodde.

Livet mitt var sekunder fra døden. Liggende i engen er det rart og tenke på. Jeg føler meg heldig. Som å ha vunnet i Lotto. Men det stemmer hvertfall ikke med kontoen.

Ingenting kan måle seg med duften av engen, duften av frihet, duften av livet. Penger betyr ingenting. Men vi må ha det for å leve.

Jeg reiser meg fra engen, sprer armene ut .. jeg omfavner livet. Her verden! Her Norge her er jeg! Jeg gir meg ikke før jeg blir hørt. Mine rop om et varmere sammfunn.

Det blåser i håret, vinden hvisker i mitt øre. Line det er påtide og reise. Vinden er varm, den stryker mitt ansikt forsiktig.

Jeg er klar for livet! Jeg er klar for en videre ferd. Jeg kan kjenne det langt inn i min sjel.

Kjære medmennesker, denne dama blir dere aldri kvitt! Jeg gir meg ikke før jeg har endret noe. Jeg skal få gjennom mine prosjekter. Jeg vil løpe over engene til dere lytter!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg