SPILLET ER OVER KORTENE PÅ BORDET

Kortene på bordet spillet er over!

Slik går det slutt med alle som lyver og sverter andre. Hva er meningen? Beskytte seg selv. Det er nr 1. Det er alltid en grunn for at mennesker lyver og sverter andre. For å føle seg bedre, men og for å dekke over egne urene spor.

Den blankeste fasade, en familie som kan se ut til å stå høyt og flott utad. Innad er det et eneste rot. Sexuelle overgrep fra barna er små. Kan kanskje vare til de er store for å holde kontrollen. Ja for sexuelle overgrep/voldtekt er og en måte og kontrollere noen på. Offeret gjør som det blir fortalt, og voldsutøveren har kontroll.

Du tenker at det nok er bare menn som gjør dette? Nei det er kvinner og. Kvinner som misbruker sine barn. Holder grep om sin sønn hele livet. For han kommet kanskje ikke ut av grepet.

Barn som vokser opp i et hjem med et forvrengt normal norm. De verste tilfeller er når både mor og far bedriver sexleker med sine barn. Barn blir brukt. De vet ikke hva et normalt samliv er. Når de selv skal starte et liv så fører de det samme videre. Forstår du? Dermed går dette i arv nermest.. altså det blir ført videre. Men ikke alle barn havner slik, noen bare forstår at dette er feil. Men kan ha problemer med forhold uten at de blir voldutøvere og overgripere.

Menn/gutter som blir misbrukt av sin mor opparbeider stor aggresjon mot kvinner ofte. De våger ikke ta det ut på mor som har full kontroll. Dermed går det utover andre kvinner. Eller kvinne.. det opparbeidede sinnet og frustrasjon kan komme ut som slag, spark og voldtekter mot kvinnen de har i sitt liv. I virkeligheten handler det ikke om aggresjon mot denne kvinnen, men mot moren som misbruker.

Alvdal saken er ikke unik. Dette skjer mye.

Dette er slik andre siden lærer meg i forhold til karma. Dette er min sannhet og trenger ikke være din.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg