HELE LIVET MITT HAR BESTÅTT AV OG SE ETTER LØSNINGER

Det føles som om livet mitt dreier seg om å finne løsninger hele tiden. Jeg levde i en vanskelig situasjon kort fortalt. Det var på et vis som å leve alene. Samtidig gjorde man det ikke. Men jeg klart meg mye selv, var ting for tunge og utføre selv så måtte jeg finne løsninger.

Det var vel det enkle.

Løsningene på hvordan klare livet, hvordan holde seg oppreist dag ut og dag inn var verre. For jeg lette hele tiden etter løsninger som kunne gjøre livet lettere.

På slutten fant jeg ut at den beste løsning ut var fokus frem hele tiden. Ikke fokus på problemene i livet. Men på drømmene og målene.

Jeg har det bra, men fortsatt leter jeg etter løsninger. Men ikke på samme måte, men samtidig merker jeg at jeg er vant med å se løsninger på alle mulige måter.

Jeg står på egne ben nå. Jeg må finne løsninger, ideer andre måter og få inn penger til livets opphold. Så firmaet skal rulle jevnt.

Samtidig skal jeg holde prosjektene i live. Ha energi til de. De gir ingen inntekt.

Selv om livet mitt aldri har vært bedre enn nå kjenner jeg det gamle livet i hælene. Enkelt forklart .. jeg drømmer om løsninger og tenker på løsninger. Ser løsninger .. så kommer det svar fra andre siden. Bit tennene sammen spillet er over for enkelte mennesker.

Fokus fremover, bit tennene sammen! Du har klart verre ting enn dette. Ingen skal noen gang igjen få trykke meg mange lag ned i asfalten igjen.

Jeg har hatt mange imot meg, som en samlet tropp som nermest ble enige om hva de skulle spre av usannheter om meg. Jeg vet … jeg skal ikke bry meg og bør ikke bry meg. Men det er som det henger i hælene mine.

Jeg sier til meg selv .. fokus fremover Line. Gi blanke i de som drar deg nermest i skjorta og vil fortsatt styre livet ditt i bakgrunnen.

Kontrollerende mennesker skjuler ting. De må ha kontroll, de er redd for at sannheten kommer ut. Sannheten kan være øredøvende. Tro ikke at jeg gir meg. Aldri!

Sannheten sivet ut. Kortene på bordet! Spillet er over!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg