KNUST I BITER

Du tenker nok at mennesker som er knust i små biter aldri kan bli hele mennesker igjen. Det er fullt mulig. Jeg tenkte faktisk selv etter alt jeg har vært gjennom at jeg kan aldri bli hel igjen. Kunne jeg noen gang stole 100% på mennesker igjen. Jeg er glad i mennesker, men mitt liv har vist meg så uendelig mange baksider av mennesker.

Jeg har vært godtroende, fordi jeg har alltid villet trodd det beste om alle jeg møter. Jeg har kun plukket opp det gode jeg så i de. Og overså det jeg burde sett. Men det har ikke noe å si, slik er livet. Jeg skulle lære dette. Hjelper lite å sutre om det.

Det som har hjulpet meg er og se meningen med alt. Alt jeg har vært gjennom har hatt en mening. Jeg hadde ikke vært den jeg er i dag uten all den motgangen. Jeg kjempet for livet mitt. Jeg kjempet for å bli meg igjen.

Det er akkurat dette jeg vil fortelle dere. Du der ute som har vært gjennom noe i livet og får et stempel nermest i panna.. hun er merket for livet. Jeg nektet og bli merket for livet! Jeg har kjempet for å legge fortiden bak meg. Fortiden er ikke MEG. Jeg vil ikke ta den med meg videre i livet. Det er over, et kapittelet som er avsluttet.

Kjære deg der ute, jeg eier ikke sannheten. Men veien min har vist meg hva jeg skal dele med andre mennesker. Jeg fikk med meg mange verktøy på denne veien.

Mange lever i fortidens sumper. De ligger og skvulper og kommer seg ikke videre. Kanskje tenker du og at noen ødela ditt liv. Da sitter du godt fast i fortiden.

Jeg bestemte meg for at fortiden ikke skulle påvirke min fremtid. Ingen har ødelagt mitt liv. Det klarte de ikke. Jeg var og er sterkere enn de. Jeg er en person og har hatt mange som har støttet usannheter. Men å la det knekke meg .. ALDRI!

Å stå alene er jeg vant med. Det er ikke noe nytt. Du er ute.. snu tankene dine. Du tenker at det ikke er så lett. Men hva er valget ditt? Sitte der og surkle i fortiden og ha lite energi? Fortiden påvirker deg dårlig! Slipp den! Bli ferdig med den.

SETT FOKUSET FREMOVER!!

Holder du fokuset bakover i fortiden er det der du sitter. Kom deg opp og frem!

Ja det er normalt at fokuset havner på problemet i livet. Men da er det der du sitter fast.

Opp og fremover!

Jeg har kommet langt på kort tid. Jeg fikk avslag på spykolog to ganger. Da gadd jeg ikke mer. Orker ikke fly til doktoren og overbevise om at jeg trenger det. Men jeg forteller ikke det for at du skal la være og ta psykolog.

Men det var nok en læring for meg. Jeg har karma evner. Jeg har renset ut mine traumer. Det var ingen enkel prosess. Først kom flashbacksene. Så renset jeg ut lagene. Denne dårlige Karmaen noen la på meg. For kontroll. Jeg har selv erfart at rensingen har gjort meg sterkere.

Jeg har reist meg høyere enn jeg har vært noen gang dette livet. Livet er mer enn jeg trodde. Jeg har hatt fokuset frem. Jeg har bitt tenna sammen. Jeg har hatt fokus på andre som sliter. Jeg har ei venninde som har opplevd mye lignende. Henne har vært viktig på min vei. Man forstår hverandre.

Mange dømmer meg nok. Jeg roper høyt om samfunnet. Evnene mine er ikke godtatt. Men døm meg ikke, du har ikke gått mine sko. Skoene var utslitte og med hull. Sko som lengtet etter noen som brydde seg.

Jeg kom til et punkt hvor jeg bare forsto at det vil alltid være noen som dømmer. Jeg velger kanskje ikke samme løsning som de fleste. Jeg velger andre løsninger. Halsbrekkende løsninger vil noen si.

Ja jeg har våget.. vet du hvorfor? For å finne meg selv. Jeg har trosset redsler for å finne tilbake til meg. Finne styrken min.

Og jeg vil ikke lenger legge skjul på noe i livet mitt. Jeg er møkk lei løgner. Masker er noe herk. Derfor er jeg veldig ærlig på bloggen. Dette er sannheten ., dette er meg!

Jeg vet jeg kom til jorden for en oppgave. Jeg og mange med meg. Jeg vet jeg har evnen til å endre menneskers liv. Derfor min vei, jeg ser andre lett, dems smerte og sorg.

Men det er ikke slik at jeg kan hjelpe alle og enhver. Jeg er ikke bedre enn deg nei. Jeg ser det slik at vi alle har forskjellige oppgaver.

Livet er ingen dans på roser. Men med et riktig fokus kan dansen være ganske så likt en herlig dans på roser eller en eng.

2 kommentarer

Siste innlegg