SER DU TEGNENE SOM VISER VEI

Jeg tenker det henger sammen med menneskers bevissthet. For ofte når mennesker «våkner» fra en dvale så ser de livet mer klart. Mange begynner se tegn. Noen ser like tall ofte. Dette er tegn på økt bevissthet. Også beskjeder fra andre siden. 11.11 betyr på rett vei feks. 666 da er du for opptatt av det materielle. 444 unødige bekymringer, du trenger ikke bekymre deg, det ordner seg. 00.00 videre til neste oppgave, betyr enden av en vei, eller en ny begynnelse.

Mange finner tegn naturen. Fjær som ligger på rekke og rad. Mynter.. ja det finnes ingen grenser. Og vi tenker at det er tilfeldig. Men det er det ikke.

Jeg har selv sett et hus flere ganger til utleie. Og har fundert om andre siden prøver fortelle meg: se her Line kan du leie et hus billig. Som skrevet har jeg sett det til leie før. To ganger før, første gangen var da jeg valgte stedet her jeg nå bor. Så jeg valgte det ikke den gang.

Men hvorfor nøler jeg? Eller forbreder andre siden meg på denne flyttingen. Slik kan man bli vist tegn. Andre siden forbreder deg. Jeg vet når jeg føler ting er riktig.. da kaster jeg meg i det.

Jeg kjenner liksom noe river i meg. Jeg er på en reise. Jeg vil videre. Jeg venter på at mitt indre sier: Nå Line!

Det er som jeg venter på et klarsignal. Veien går videre, og takk og lov for det. Jeg ønsker fremdrift. Imens får jeg bare smøre meg med tålmodighet, det er jeg ikke god på. Jeg vil at ting skal skje raskt.

Lytt til deg selv. Tegnene kommer av seg selv, man trenger ikke lete etter de. Man bare føler det når man ser de. Om det betyr/forteller deg noe, eller om tiden er inne.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg