MIN LIVSOPPGAVE OG DRA MENNESKER OPP FRA DET MØRKESTE MØRKE

Det er en grunn for min vei. Andre siden har tjatet og mast om hva jeg endrer. Ja noen ganger syns jeg at det blir mas.. jeg ser ikke selv alltid hva jeg gjør. Selv om andre siden sier det.. jo jeg har sett jeg har hjulpet mennesker opp fra det mørkeste mørke.

Fordi jeg har vært der selv. Der i det mørke.. der ensomheten råder, der livet ebber ut. Der du ikke ser lyset i tunnelen.

Jeg kan aldri redde alle og enhver. De må og ville ta min HÅND.

Jeg vet jeg har evnen til å snu liv. Jeg vet jeg har en positiv innvirkning på det rundt meg. Men likevel ikke noe jeg tenker over. Jeg er en stabilisator.. Dvs jeg kan stabilisere energier. Jeg skriver ikke dette for å fortelle hvor fantastisk jeg er. Jeg er ikke noe mer enn deg. Men jeg går en annerledes vei enn de fleste.

En vei som har gitt meg mye smerte. Men det var fordi jeg skulle se de som lider lettere. Jeg fanger de lett opp hvis det er meningen. Jeg kan formelig kjenne alt gjennom meg. Sjelen dems kan komme til meg. Og be meg om hjelp. Line hjelp meg, jeg ser ikke enden på mørket. Eller skytsengelen kan komme og be meg hjelpe dette mennesket.

Når jeg kjenner noen er riktig og hjelpe nøler jeg ikke. Jeg kaster meg ut i det, det handler ikke om penger. Det handler om å bry seg. Det handler om at hvis jeg kan snu noe så blir mitt hjerte varmt. Når mennesker får livet sitt vendt, er det betaling nok.

Det gjør meg vondt og se mennesker lider. Jeg kan ha vondt helt inn i beinmargen lenge etterpå. Mitt liv handler ikke bare om meg. Men jeg har fortsatt en jobb og gjøre når det kommer til meg selv. Jeg er vant Med å sette andre først. Jeg har blitt bedre, jeg bare måtte sette grenser for meg selv. For bare jeg kan endre det.

Jeg vil så gjerne hjelpe alle. Men skal jeg klare holde meg oppe må jeg og gjøre noe for å samle energi. Da graver jeg litt jorden, planter litt. Er i kontakt med moder jord. Det gir energi Og styrke.

Jeg får til tider mye meldinger, jeg har ikke kapasitet til å ta HÅNDEN til alle. Meningen er og ta HÅNDEN til noen, hjelpe de opp og videre. Så må de og ta steg videre selv. Jeg kan aldri gå skrittene for de, men jeg kan gå et stykke ved dems side til jeg ser de klarer det.

Livet handler om så mye mer en den dyre ting. Jeg ser det vakre i det meste rundt meg. Jeg ser hvorfor ting er som de er .. sammenhengen. Hvis mennesker har kommet på skeive i livet er det grunner for det. Ikke døm de.. se heller at det er en grunn for det.

Det er ofte lite som skal til. Det trenger ikke alltid koste noe å hjelpe. Men det koster deg din tid.

Jeg har hjulpet mennesker uten at de vet det tilogmed. Noe som er strengt forbud hvis man er medlem av et healing forbund. Men det har jeg valgt og ikke være.

Jeg følger igrunnen samme retningslinjer. Jeg har respekt for kunden. Jeg snakker aldri om død. Og hva vitsen? Nei det er ikke min jobb. Men jeg har møtt mennesker på min vei som jeg har kjent stor trang til å legge mine hender på. Og ofte følt at jeg ikke kan gjøre det fysiskt. Personen kan dukke opp i mitt indre etterpå. Og jeg har lagt mine hender på de i mine tanker.

Alt handler ikke om penger. Verden er altfor pengestyrt. Vi haster avgårde.. tror vi blir lykkelige av de dyreste ting. Det er falsk lykke og kortvarig lykke. Livet bør ikke være basert på den lykken. Ja du ønsker ha det pent rundt deg, men hva betyr mest hvis du må velge? Det er menneskene rundt oss som betyr noe.

Jeg har de to vakreste jenter du kan tenke deg. Med rene hjerter. Mine to lys i livet. De har reddet mitt liv mange ganger. Som to stjerner skinner de alltid. Jeg kan ikke tenke meg et liv uten de. De gjør meg glad. De er alt. Ingenting kan erstatte de. Ikke den dyreste ting i verden. Et liv uten de hadde vært fattig.

Men det er viktig og ikke leve gjennom sine barn. Jeg har vært opptatt av å snakke mye med de. Fortelle de at de må velge selv. At ingen kan påvirke dems valg. At de må kjenne hva de vil. Jeg kan råde, men det er dems liv.

Dette gjentar jeg ofte har gjort i mange år. Jeg har vært opptatt av å skape selvstendige barn, som tar egne valg. Og å lære de og lytte til sitt hjerte om hva som er rett og galt. Bruke magefølelsen .. å kjenne i sitt indre hvor de skal. At de ikke må bekymre seg.. alt vil ordne seg. Selv om det ikke ser slik ut.

Jeg er ingen perfekt mor. Men jeg elsker mine barn. De har alltid kommet først i mitt liv. Jeg har ønsker tilføre den tryggheten. De trengte det. Det er aldri nei i min munn når de trenger meg. Jeg vil være der for de. Det er viktig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg