NÅR LIVET SEILER AVGÅRDE

Livet seiler avgårde. Jeg rykker stadig fremover i køen mot et enda bedre liv. Ingenting kommer gratis. Jeg har drømt om en ferie i mange år. Det føles som om jeg har jobbet døgnet rundt i årevis for å komme meg frem. For å klare livet. For å komme dit jeg er i dag. Det er som jeg ikke våger tenke ordet ferie engang. For det går liksom ikke. Men jeg er god på og nyte øyeblikkene.

Det er bare å bite tennene sammen og fortsette jobbingen. Ferden videre for å klare alt. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg nå driver bare firmaet mitt. Men det krever og innsats. Ja jeg er ikke en ubekymret person. Selvsagt er det i mine tanker at jeg må tenke at dette skal gå, men noen ganger sniker det inn seg noen tanker som: tenk om det går til dundas? Jeg er vant med å falle. Jeg reiser meg igjen. Det må bare gå. Jeg er ikke den som setter seg ned og tror ting går av seg selv. Det krever beinhard jobbing.

Men som jeg drømmer om å ha råd til ferie. Det må forbli med drømmen. Ingen vits og tenke så mye på det.

I mine tanker og på min vei seiler jeg avgårde på livets vei. Bølger som slår inmot og vanndråper som berører mitt kinn. Måtte livet bli som jeg har drømt om. Det er allerede mer enn jeg trodde. Men alle mine drømmer og lengsler. Jeg håper alt kommer. Jeg ønsker leve fullt ut. Føler det er mye jeg har gått glipp av. Fordi jeg satt i et usynlig fengsel.

Det er så mye jeg vil at hodet koker over. Jeg har nesten ikke tid til å sove .. skulle ønske jeg ikke trengte det.

Jeg føler jeg flyr, jeg føler en stor frihet. Men jeg venter på å fly videre. Jeg vil videre, høyere og enda lengre. Videre på ferden. Det innebærer kanskje flytting. Det innebærer at livet endrer seg mer. Jeg vil det, jeg vil bruke mine vinger. Til å leve mer og fullt ut!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg