ALLTID EN GRUNN FOR DYRS ADFERD

Det er alltid en grunn for dyrs adferd. Jeg er ingen ekspert. Jeg har hatt mine utfordringer med dyr oppigjennom årene. Men kontakten jeg har med dyr har lært meg mye.

For det første undervurderer de fleste dyr. De klarer ikke tenke slik, de har ikke evnen til å føle det, de har ikke peil på tid. Min erfaring og pga min kontakt og telepatisk evne til å kommunisere med dyr har lært meg at dyr er langt mer smarte enn mennesker. Og at det alltid er en grunn for uforklarlig adferd.

Nr 1. Eieren til hunden påvirker i stor skala. Mennesker med kontrollerende energi. Mørke mennesker burde aldri eie dyr engang. De påvirker sine dyr dårlig. Påvirker til en adferd som ikke er bra.

Jeg har opplevd hunder som har mørke lag ( energetisk) over seg av sin eier. Noe som medfører enormt mye stress. De forstår ofte ikke sin eier, uklare beskjeder. Hunder som er usikre har ikke alltid en mørk sjel til eier. Flere måter og grunner til at de er usikre på. Men de hundene som har mørke eiere vil jeg si er de hundene som er mest ute av balanse. De har unormal og stressrelatert adferd. De finner ikke ro, de sjaser rundt. Noen er tikkende bomber .. altså er det ofte disse hundene som biter andre hunder eller mennesker.

Hunder blir og usikker av eiere som er utydelige. Noen eiere er flinke til å gi mange kommandoer i rask rekkefølge. Noe som resulterer i at hunden sitter der og lurer egentlig på hva eieren vil. Dette stresset vil jeg ikke si gjør hunder til de som biter.

En hund er påvirket av ditt liv, slik du lever og er. Jeg ser jo min hund blir stresset hvis jeg er stresset. Da kaver han seg opp og. Men han er roligere i vårt nye liv.

Jeg vet at min hund er påvirket av det livet jeg har levd. Han var veldig redd for meg. Han gjentok at han var redd for meg. Han ble stresset og usikker .. han var slik og når jeg kjøpte han. Men det var mye som fulgte han fra andre liv, og fra der han er født. Han er redd andre hunder, noe som var helt nytt for meg. Noe som ikke er påført via meg. Men dette er jo læring for meg. Hvordan kurere dette? Jeg har trent masse. Passering av hunder.. det ble bedre. Men veien er lang.. det er mer og lære her. Jeg må finne nøkkelen til å kurere det.

Hunder behandler jeg med spirituelle behandlinger veldig likt slik jeg gjør med mennesker. Hunder har og chakra. Hunder er og bundet med tråder til mennesker. Hunder trenger og slippe fortid.

Men jeg vil fortelle deg der ute som har en stresset hund. Begynn å se mer på hunden din. Reaksjoner.. og snakk med den. Altså må man ikke være noe hundehvisker. Hunder forstår mer av det du sier enn du tror. De fanger opp mye. Fortell at nå skal du på butikken og er snart tilbake. Er du selv stresset? Kan du snu det? Prøve leve mer harmoniskt. Til glede for deg selv og de rundt deg.

Tyd hunden din. Ved å observere så lærer du mye om din hund. Øynene forteller om den er lei seg eller ikke. Men og bevegelser. Viktig at du lærer deg din hund og kjenne. Bruk tid, de er så verdt det. Din hund er ditt famillemedlem. De vil være der du er. Du er alt for din hund. Vis at hunden din er alt for deg. Ikke snakk nedlatende til din hund. De forstår, ikke bare ord, men energien i det du sier.

Jeg hadde en samtale med en katt en gang. Som fortalte den elsket sine eiere. Men var lei av å bli kalt drittkatta. Dette stemte at de gjorde, men det ble gjort litt på tull og. Men katten ble såret av det. Respekter ditt dyr. Det er et fullverdig levende vesen med like mye hjerneceller som deg.

Dyrene dømmer deg ikke. De ser hvorfor du har gjort dine feil i livet. Og at det var din læring. De elsker deg uansett.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg