MITT SISTE JORDISKE LIV

Jeg lever mitt siste liv på denne jorden. Da har jeg utført de oppgaver jeg kom for. Min læring her var ferdig for langt tilbake i tid.

Jeg levde mitt liv på pleiadesystemet før jeg kom ned hit. Jeg avsluttet mitt liv der for oppgave her nede. Nå tenker du at nå har det klikka for dama. Du får tro hva du vil.

Men dette har jeg visst i mange år. Inni meg har jeg kjent en lengsel etter noe som jeg ikke fant her.

Planeten Erra i pleiadesystemet der de ser ut som mennesker på denne jord. Men de lever i kjærlighet og fred. De er mye lenger enn oss. Her er ikke krig løsningen når man er uenig. Nei der løses alt makelig. De har en høyere bevissthet enn her nede.

Jeg og mange andre med høyere bevissthet ble sendt ned til denne jorden for å heve jordens bevissthet. Og spre sannhet, lys og lede mennesker riktig vei.

Jeg har hatt kontakt med mine «venner» fra andre planeter og Erra fra jeg kom hit ned. De har fulgt meg hele livet. Men det var ikke før evnene mine datt i hodet på meg at de viste seg mer tydelig. Jeg hadde da i mange år fortrengt evnene mine.

Det å ha kontakt med utenomjordiske er forbundet med å være spenna gærn. Men jeg er ikke så forskjellig fra deg. Jeg føler mennesker dømmer pga redsel. Vi vil ikke vite at det finnes mye liv der ute. Det er skremmende og noe vi frykter. Jeg kan forstå det. For det har vært mye skremsel om onde utenomjordiske.

Du har selv valget om du tror eller ikke. Men en dag kommer beviset mer tydelig enn du kanskje ville tro. Vi nermer oss større avsløringer rundt dette. Mye er skjult for oss. Det er min sannhet og trenger ikke være din.

Jeg har møtt utenomjordiske flere ganger. I de to årene i en ekstremt vanskelig situasjon. Hvor jeg nesten tok mitt liv. Så møtte jeg flere stk fysiskt. De ga meg håp. De ga meg troen på at jeg skulle klare det. Jeg møtte noen i menneskeform. De ville hindre at jeg skulle ende alt.

Jeg har sett skip utallige ganger. Og mange har sett skip.

Jeg har kontakt med raser i alle 7 univers. Jeg er og portvokter til alle univers. Alle univers har en inngang/port. Dvs at de siler ut hvem som får inngang. Det finnes univers som er så rene, Dvs at det finnes ikke noe mørke og ondskap. De er forsiktige med hva de slipper inn eller slipper ikke inn noe.

I mitt indre har jeg vært med utenomjordiske på reise i disse univers.

De som er mest hos meg nå er «de hvite» de er hvite og med vakre menneskeformede store øyne.

Jeg har kontakt med Blue avians. En rase ikke mange har kontakt med. Coorey Good er kjent for sin kontakt med de.

Vakre vesen med mye kjærlighet. De viste meg planeten de er fra. Den har et tropiske utseeende. De ser jo ut som papegøyer. Så et tropisk jord var ikke rart.

Jeg har vært mye på astralreiser. Jeg har blitt vist mye. Hvordan vår jord som er så full av mørke kan påvirke universet på en dårlig måte. Alle utenomjordiske jeg har møtt er gode, men som på vår jord finnes det utenomjordiske som ikke alltid er snille. Men de er et fåtall. Og de har heller ikke tilgang til vår jord. Inngangen er voktet.

Jeg følte for å skrive litt om dette. Jeg har egentlig en lukket gruppe ang mine kontakt med utenomjordiske. Den har blitt lite oppdatert i det siste. Er så mye annet jeg har.

Men vi mennesker bør informeres at det finnes mye liv der ute. De vil oss vel. Mange er rundt jorden for å hjelpe jorden frem.

Når mitt jordiske liv er over her så reiser min sjel tilbake der jeg hører til nemlig Erra.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg