ONE LIFE, LIVE IT!

Det er viktig at du lever her og NÅ!

Gjør ting du syns er gøy. Vær litt gal. La andre tro hva pokker de vil.

Hvis du ikke har stor inntekt så finnes det andre måter og leve på. Bruk naturen, man må ikke til Hawaii på ferie for å være lykkelig!

Selv finner jeg glede i alt det enkle. Jeg kan være hakket for barnslig når jeg først setter igang. Kan være utrolig gøy og rulle på plenen.

Alt ei dame på min alder ikke bør gjøre fordi jeg skal være voksen nå. Hva er det og være voksen? Jeg er lyttende og tar ting alvorlig av alt som bør tas alvorlig.

Livet er altfor alvorlig. Jeg vil ikke bekymre meg. Jeg vil danse og fly! Livet har stått stille altfor lenge. Jeg er så glad for mine valg. Alt har endret seg. Jeg nyter.. jeg kan kjenne hver celle i meg danse av glede. Hele meg er i endring.

Livet mitt endret seg ikke før jeg tok og ryddet og tilslutt flyktet ut av «fengselet».

Jeg satte meg selv fri fra noe som jeg burde gjort for veldig mange år tilbake. Endelig en frihet som jeg ikke ante hva var. For en læring, for en vei.

Som lærte meg hvor fantastisk livet kan bli når man våger. Våger komme seg ut.

Livet er enger og sol som skinner. Jeg er min egen sjef.. så deilig og bestemme selv. Jeg kastet fra meg kokke drakten og gikk. FERDIG! Makan til mye dårlig ledelse i dette landet. Bare jeg kunne endre mitt liv. Det handler om å ta et valg eller finne seg i og behandlet dårlig.

jeg står helt alene og støtt som en statue med godt rotfeste. Jeg har bevist at selv om mange vil knekke meg så sto jeg stødig alene. Selv om ingen bør møte livets største motbakker stående alene, uten familie og de som bør stå der. Jeg har bevist at jeg klarte meg fint selv.

Selvsagt har mine to lys i livet, mine to døtre vært der. De er fantastiske!

Jeg finner meg ikke i dårlig behandling på noen som helst arena. Jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg har jobbet beinhardt for å komme hit. Det nytter ikke sitte med hendene i fanget og tro du blir lykkelig. Du må ta et tak. LEV NÅ!

Lykken ligger ikke i en stor konto med penger. Selv om man faktisk må ha penger for å leve.

Mange mennesker har havnet langt unna verdiene. De tror lykken er og jobbe seg halvt ihjel for å ha råd til dyre flotte ferier og ting. Så glemmer de at verdiene ligger i de dem elsker. Hva er vel mer verdt enn og være en samlet og god familie?

Ikke la den råflotte veska og ferien ta over for verdiene som viktige!

Lev og vær litt gal! Må alt være så jæskla ordentlig?? Vær den du er! Ikke la andre hindre deg i og leve!

For å nå dine mål så må du VÅGE LEVE!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg