DYPE MØNSTRE KAN FØLES SOM HÅNDJERN

Mønstre går i arv. Lik oppførsel, samme mening som mennesker i forrige genrasjoner. Alt kan lagres i mønster som legger ser i oss. Ikke alle arver mønstrene. Feks kan et av barna i familien ikke ha mønsteret.

Mønster kan vær mye sinne, deprimerende følelser, liker ikke endringer… vil at alt skal være som det har vært. Alt kan ligge som mønster., all mulig adferd. Som går igjen i genrasjoner etter genrasjoner.

Man kan bryte mønstrene. Jeg renser ut mønster i mennesker. Mennesker som føler at de ikke kommer vidre i livet. Mønsterme gjør at man sitter på et vis fast i forfedrenes fortid. De ligger som lag på lag. Disse renses ut og personen vil føle seg mye friere.

Mønstrene kan gi en følelse av å stå med bena i gjørme, eller som å ha håndjern på. Lenket til forfedrenes fortid. Du føler du er fanget.

Når du blir renset fra dette vil chakrasystemet gå mer riktig, for dette påvirker hele deg. Du har nok lite energi når mønstrene er tunge. Chakraene spinner ikke riktig.

Du endrer adferd. Det som før lå over deg som ikke var helt deg blir borte. Kanskje begynner du og se livet i et annet perspektiv. Livet blir lysere.. fortidens lenker er fjernet. Livet er friere og bedre og leve.

Spirituell behandler Line skytsengelen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg