TRAPPENE TIL GUDS KONTOR

TRAPPENE TIL GUDS KONTOR

Guds kontor.. lang vindeltrapp opp. Bøker så høyt opp øyet kan se. En bok for hvert menneske på jord. Livets bok, din historie. Din fremtid ark for ark, kapittel for kapittel. Underskrevet av deg før du kom ned hit. Ja dette vil jeg lære dette livet sa du.

Kontoret har et vindu. Som Gud ser ned på oss mennesker. Her har jeg hatt mange samtaler med Gud. Jeg har og vært sint.. fortvilet over livet mitt. Slått i skrivebordet så det dundret. Visuelt brent jeg min bok flere ganger. Jeg ville ikke mer. Var lei evnene, veien Alt! Hvis Gud ga meg disse hersens evnene måtte jeg vel kunne slette mine egne kontrakter. Jeg prøvde flere ganger. Men det gikk selvsagt ikke. Jeg skulle gjennom det som var bestemt.

Selvsagt er ingenting av det jeg forteller nå fysiskt. Men boken om mitt og ditt liv finnes i en energi. Noe som er bestemt i en annen dimensjon. Det finnes ingen fysisk bok om livet ditt og fremtiden din. Men det er slik andre siden viser meg dette.

På dette Guds kontor finnes også samtaler med de som har gått over til andre siden. Her avtales det hva man lærte i livet og hva man vil lære i neste liv.

Ditt valg om du tror på dette eller ikke. Gud skapte ikke krig på jord, det skapte vi. Jorden innehar PR dags dato for mye makt mennesker. Som er med og styrer jorden. Dette skal endres.

All elendighet på jord står vi for selv. Derfor må vi og begynne se hva vi driver med. Vi må forstå at slik vi lever påvirker vi vår jord.

Dine holdinger, dine verdier påvirker sterkt. Vi skal være et felleskap. Vi skal se hverandre. Ta vare på hverandre. Slik det er nå med stor fattigdom i verden. Burde ikke vært mulig. Det handler om å dele. Og dette har med styringen og gjøre. Av de enkelte landene.

Jeg brenner for å endre verden! For å få mennesker til å forstå at vi må endre oss hver og en. At vi må stå sammen om ny styring.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg