I JESUS FOTSPOR ?

Det er ikke ord fra min munn. Det er ord andre siden stadig har gjentatt. Jesus har gått tett ved min side på min vei. Han har flere ganger på min vei gitt meg Kristus kransen. Sagt jeg går hans fotspor. Jeg vet det høres på kanten ut. Jeg har aldri før skrevet om dette. Jeg skrev lite om Jesus før. Det ble liksom for drøyt for mennesker. For noen hvertfall. Jesus er som meg og DEG. Han var og en bit av GUD.

Forstår du hvor jeg vil? Ja ha havnet i historien. Men var jo ikke noe annet enn en annen dødelig her på jorden. Min kontakt med Jesus er ikke annerledes enn med min mor. Jeg vil bare forklare dere slik at vi kan få det ned på et virkelig plan. Ofte blir mennesker forhøyet opp til noe som ikke alle kan forstå og tro på. Det blir uvirkelig. Pga måten det blir lagt frem på. Derfor forklarer jeg det slik jeg ser dette.

Ja Jesus er en veldig gammel sjel. En opphøyet sjel som ikke trenger leve flere liv på jorden for å lære mer. Han hjelper mennesker, og mange med evner på denne jord følger han. Jesus var en healer. Han viste vei.. mot lyset. Mot sannheten og rettferdighet som og er min oppgave og mange andre lys arbeidere.

Vi lys arbeidere har forskjellige oppgaver. Min oppgave er den samme som Jesus. Jeg ønsker en bedre verden. Jeg jobber hardt for å lede mennesker i lyset. For at vi skal stå sammen om å endre styringen.

Det å lede mennesker i lyset= lede mennesker til å se sannheten i verden/i landet vårt.

Jeg gikk en virkelig tung vei. Jeg har selv følt meg nermest korsfestet for den jeg er. Fordi jeg kjempet for sannheten i en bedrift jeg jobbet. Jeg erfarte virkelig at mange motarbeider sannheten. Mange er redd for sannheten. De vil late som alt er annerledes. De lukker øynene for den.

Jesus døde på korset.. sto opp fra de døde. Det samme følte jeg nermest at jeg gjorde. Bare at jeg ikke hadde noen disipler som dro meg ut av den hula jeg satt fast i. Jeg flyktet selv. Jesus ble korsfestet for å bli stoppet for sitt arbeide for lyset og sannheten. Det samme ble jeg. Og mange andre med meg i verden. Jesus er ikke alene om dette. Mange har villet ytre sannheter og lyset. Og merker stor motstand.

Så sannheten er at mange går i Jesus fotspor. Jesus var et fantastisk forbilde. Han var en god mann med mye kjærlighet. For alle mennesker, han dømte ingen og hatet ingen. Ren kjærlighet uansett.

Ja Jesus sjel lever i beste velgående : )

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg