MENNESKER MED MASKER AV SILKE

Noen mennesker du møter er kanskje ikke slik du tror. Noen har masker av reneste Silke som skinner. Bak finnes det onde hensikter bak de tilsynelatende gode gjerninger.

De er vennlige, opptrer som søte, sjarmerende og ofte veltalende. De snakker som om de er verdens snilleste mennesker. Bak skjuler det seg en dårlig agenda.

De åler seg som slanger rundt deg. De kan kanskje virke som om de gir deg masse og de virker som om de åpner armene for deg. Pass deg.. i starten gjør de alt for å komme under huden din. De er mestere i å finne dine svake sider og bruke de. Det kan virke som de har empati, men det er de i virkeligheten blottet for.

Fort de har fanger deg i nettet sitt etter at du har gått på alle løgner og alt de har drillet deg med så starter den virkelige nedtrykkingen.

Populært kalt psykopater. De er mestere i og manipulere deg til å tro på alt de sier. Men de har holdt på en stund med å få deg dit de vil.

Psykopaten vil gjerne ha barn med deg. Da er du sterkere fanget i nettet. Ja det kan virke som de elsker sine barn. Men sannheten er at de bruker sine barn i et styggt spill. Ofte mot Andre part i et ekteskap eller forhold. Dette lider barna av. Men det er ikke i dems tanker. De er selvsentrerte og ego.

Svikter du en psykopat fordi du har blitt behandlet dårlig av de så legger de skylden på deg. De stiller seg selv som offeret. De tar aldri på seg skyld, unnskyld finnes ikke i dems ordforråd.

Og de skal hevne seg. Dette gjør de ved å sverte deg. Sette ut rykter som ikke tilhører sannheten. En psykopat liker aldri stå alene, de har ofte mange i nettet sitt som de driller.

Det verste er at mange mennesker går på alt de sier. De er troverdige.

Hvordan kan du skille en psykopat fra en person som ikke er det?

Magefølelse, når mennesker lyver så kan man kjenne det hvis du lærer deg og lytte. Og ikke minst visst du er litt våken og ikke sitter i nettet allerede så legg merke til mye forskjellige forklaringer. Løgnene er ofte mange.

Hvis mennesker hadde lyttet til sitt indre hadde ikke disse menneskene fått så stort nett. Mange mennesker lider under slike.

I dagens samfunn svelges alt av rykter på bygda. Ofte er det psykopaten som står på toppen og kan slå seg på brystet. Fordi de har stor makt med slik de viser seg utad. Og alle tror på løgnene fordi de virker så sjarmerende og snille.

Men baksiden er ofte totalt annet.

Lytt kjære medmennesker til hva du kjenner. Selv får jeg veldig dårlig magefølelse kastet over meg når mennesker lyver.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg