POSITIVT SYN PÅ LIVET GIR ENERGI

Er du negativ trekker det energi. Slik jeg levde før trakk det meg ned. Så langt ned at det ble nermest helt mørkt. Jeg er en positiv person, jeg leter alltid etter løsninger istede for å sette meg med hendene i fanget.

Energien min har kommet tilbake mer enn jeg kan huske jeg hadde. Da jeg var ung syns jeg det var bortkastet og sove, jeg syns det var kjedelig. Og jeg kjenner lignende følelse igjen. Jeg vil bare leve og være. Ikke sove bort livet. Men kroppen trenger hvile etter alt jeg har vært gjennom. En av grunnene til at jeg hoppet ut av hotellet som kokk.

Det ble for mye, jeg jobbet hardt for en stilling. Men med gratis arbeidskraft som jeg var fordi jeg var i praksis gjennom NAV. Gikk ledige stillinger forbi meg. Jeg vet hva jeg kan, ikke fordi jeg er noen ekspert kokk. Men jeg har jobbet med mat i mange år. Hatt interessen fra jeg var ganske ung. Men nok om det.

Det er viktig og se positivt på livet. Ikke se hindringene, Men løsningene. Og ja visst feiler vi, men kom deg raskt opp da. Ikke vits og henge med leppa. Det er feilene vi lærer av.

Mange har sagt til meg: forstår ikke at du klarer se slik på det? Eller forstår ikke at du alltid klarer se det positive i alt.

Og hva er vitsen med å se det negative i alt??? Livet blir mye enklere hvis du prøver snu ting. Negative tanker skaper kluss i ditt chakrasystem. De vil fylle seg med grums og gå ujevnt.

Mennesker bekymrer seg hele livet for ting som ikke engang vil skje. Det er noe å tenke over. Mange tror de stadig har en alvorlig sykdom. Legg det vekk! Få tankene over på noe du ser frem til. Ikke la tankene kretse rundt sykdommer.

Jeg tror mange mennesker tenker seg syke. De surret i hodet dems døgnet rundt. Leser om sykdommer, redsel for sykdommer. Panikk for at noe skal skje dem eller noen de er glad i.

Gratulerer! Du har fanget deg selv i et tankespinn, et nett! Hvordan snu dette? Du må selvsagt endre tankene dine. Du går i ring, et spor du ikke kommer ut av.

Karmabehandling kan hjelpe deg på vei, men du må selv endre tankene. Ingenting kommer gratis, du brukte mye jobb på å komme deg ned, nå må du jobbe deg opp. Energien vil komme tilbake når du får snudd dette.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg