JEG LEVER IKKE BARE I EN VERDEN

Jeg når mange dimensjoner. Dimensjonene strekker seg veldig langt ut i universet.. 7 univers. Dvs at jeg når ut til alle dimensjoner. Nå skal ikke jeg påstå at det ikke finnes flere. Og ikke er jeg spesiell heller fordi om jeg når ut dit. Jeg har fått evnen for å formidle det ut. Ikke mer spesielt enn det.

Daglig lever jeg ikke bare i denne fysiske verden. Men i flere dimensjoner. Noen ganger opplever jeg det som og gå gjennom en vegg og inn i en annen verden.

Daglig er jeg nesten like mye på «andre siden» som her. Derfor føler jeg det også er viktig å være her og nå i mitt fysiske liv. Altså må jeg på et vis balansere det.

Før ble jeg på et vis sliten av å forholde meg til alt. Jeg er veldig vant med all kontakt i alle disse dimensjonene. Jeg kan selvsagt bli lei nå og, men på et annet vis. De har en tendens til å forbrede meg på ting .. og kan komme ganske mange ganger for å fortelle ting om og om igjen. Ibland blir jeg så lei og ber de gå. Vil ikke se de igjen.. dette går selvsagt raskt over.

Min kontakt med disse dimensjonene er en stor del av mitt liv. Mine utenomjordiske venner. Alle vesen generelt jeg har i mitt liv. De er en del av det.

Jeg ser ikke vesen rundt meg like klart som jeg ser fysiske mennesker hele tiden. Men når det trengs gjør de det. Jeg opplevde det på stranda da jeg var helt nede i fjor. Jeg så en dame ved bilen.. snudde meg og tenkte ikke mer på det, var jo andre der og. Vups var hun borte. Tre sekunder etterpå.. så viste hun seg igjen. Hun sa: vi passer på deg Line. Hun var en engel i forkledning. Altså hun viste seg som en vanlig person.

Det er så mye mer mellom himmel og jord enn de fleste våger tro. Og universet kan sende deg en engel ned hvis livet ditt står på spill. Du tror kanskje du snakker med en vanlig person på jord. Men i virkeligheten har himmelen sendt deg en reddende engel.

Mange sier at det å tro på slikt er noe man lager i hodet. Ja det er mye som sitter i hodet og gudskjelov for det: )).

Jeg har et avslappet forhold til at mennesker synse et er vanskelig å tro på mine evner. Jeg forstår de faktisk. Det er ikke lett å forstå. Når man selv ikke opplever.

Jeg opplevde hvor mye andre siden gjorde og mine utenomjordiske venner gjorde for å stoppe meg fra å gjøre noe dumt.

Jeg vet mange er livredd utenomjordiske og vil bare fortrenge at det finnes. Det vi ikke har kontroll på det er vi redde for. Men det er ganske sneversynt og tro at vår jord er eneste planet med intelligent liv.

Utenomjordiske reiser rundt jorda vår. For å hjelpe den frem. De har ikke lov til å bryte de karmiske lover. Mye karma må utspille seg før utenomjordiske kan bryte inn. Med å bryte inn så mener jeg å rense opp. De renser luften og vann. De gjør hva de kan for å forhindre katastrofer. De følger universets lover. Et kjent skip er stjerneskipet. Også kalt Ashtar- kommandoen. Ledet av selveste Ashtar. Fra Erra i pleiadesystemet. Skipet har mange raser. Dette skipet har fulgt meg siden jeg kom til denne jord.

Ashtar har lært meg til mye av det jeg kan i dag om jorden og jordens utvikling. Mange astral reiser er utført med dette skipet. Jeg har renset steder over hele jorden. Siden de ga meg evnen til det. Dette holdt jeg på med i flere år. Jeg renset historiske steder. Hvor det lå mye mørke. Som hemmet jorden. Ashtar ledet meg og til å rense jordens indre. Jordens indre kjerne skal pulsere.. det gjorde den nesten ikke når jeg startet. Dette er jo min sannhet om mine evner. Hva du tror får være opp til deg.

Det finnes og en jordisk underverden. Altså en egen verden inni jorden. Der tiden har stoppet opp. De lever på gamle måten enda. De tar vare på sine dyr på gårdene til de dør av seg selv. De bryr seg om hverandre. Jeg ble ført ned til denne verden av Ashtar.

Det finnes så uendelig mye. Hvis du er villig til å åpne ditt sinn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg