NATUREN GIR MEG GLEDE OG ENERGI

Naturen gir meg så mye. Skogen, havet, sjøen, enger og jorder. Når jeg reiste rundt og så på områder da jeg bodde på krisesenteret var jeg overalt. Tett bebygde felt.. beklager, men jeg får litt pustebesvær. Men straks jeg kom til områder med jorder og gårder så er det som å få puste bedre.

Min sjel elsker være mest mulig nær naturen. Det er en livsnødvendighet. Hadde jeg blitt plassert i en leilighet i Oslo. Med asfalt på alle kanter ville jeg visnet. Jeg har ikke noe imot Oslo. Jeg liker Oslo, men og bo der er noe helt annet.

Jeg elsker lukten av åkre. Høsten når kornet blir gult. Det er hyggelig med alt gårds livet på landet. Det ligger mitt hjerte nært. Jeg er ingen by jente… jeg er ei landsens jente. Jeg elsker ha fingene i jorda. Plante og se det Gro.

Det og plante og høste er en glede. Jeg elsker å lage mat og lager det fra hjertet. Plukke urter og grønnsaker man selv har dyrket er noe som gir meg mye.

Jeg elsker glede med mat. Og dele mat er og dele noe jeg gir fra mitt hjerte.

Jeg gir aldri hvis det ikke føles riktig. Jeg følger slavisk min intuisjon og det som er riktig for meg.

Og sitte ved sjøen eller havet er beroligende. Ofte finner jeg svar her. Sittende og se utover.. vinden som hvisker at livet blir bare bedre og bedre. Sjøens behagelige lyder som gir sinnsro.

Vi må ta vare på naturen vår. Det bekymrer meg slik vi holder på. Mange kaster søppel som om søppelkasser ikke fantes. Skjerp dere.. det finnes kasser overalt. Ta vare på vår kjære natur.

For minske plast bruken har jeg gått til innkjøp av bee organic ark i bomull som er innsatt med bie honning. Som man kan bruke istede for plast folie over mat osv. Pakke inn mat. De kan skylles og brukes om igjen. Skal og skaffe meg tøy poser når jeg kjøper frukt og grønt. Eller sy selv. Alle små grep hjelper, man må begynne et sted. Og hvis alle gjør det vil det det gjort mye.

Jorden vår trenger at du tenker på den.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg