NØKLER TIL ET NYTT LIV

Hvordan endre sitt liv? Hvordan finner man nøklene til dørene videre? Jeg fant veien ut. Og i det store og det hele handler det om å trosse redselen. Om å VÅGE. Nå sitter vi jo alle i forskjellige situasjoner der ute.

Sitter du i et forhold som ikke fungerer? Du har ikke de samme følelsene lenger? Eller kanskje du aldri følte det rette? Men var ensom på livets vei. Nå sitter du ulykkelig i et forhold du nermest lapper sammen. Hva er vitsen? For barnas skyld? Men barn senser mer enn vi voksne tror. Det og holde sammen for barnas skyld mener jeg er utgått på dato.

Ta steget ut, prøv alt du kan og samarbeide om barna for barnas beste. Dette går dessverre ikke alltid. Da den andre part i noen forhold vil motarbeide alt og straffe den andre part som går med barna. Likevel er det ingen grunn til at du blir. Husk at dere begge har rett til å ha barna.

Nok om det, det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Men det er en av problemstillingene mange vegrer seg for og derfor blir i noe som kveler deg sakte.

Og sitte i en forhold du er ulykkelig kun fordi du ønsker tryggheten er så feil det kan få blitt. Du ønsker sikkert mer ut av livet, leve mer, mer frihet. Komme deg videre, men din ulykkelige tilstand i livet lager hindringer.

Snu tankene, se mot dine drømmer. Der fremme ligger nøklene mot et nytt liv. Ta skrittet ut av forholdet som ikke gjør deg lykkelig.

Nye muligheter vil bli lagt fremfor deg.

For deg som i dag lever i et voldelig forhold/ekteskap. Handler det om å trosse redsel på høyt nivå. Er det noen rundt deg som prøver strekke ut HÅNDEN til deg? Stoler du på personen? Kan du betro deg? Ta imot hånden for å komme deg ut. Jeg lover det blir ikke lett.. men har du en eller flere hender som du kan holde på veien så vet jeg alt om at livet vil bli mer enn du trodde. En frihet du kanskje ikke ante fantes hvis du har sittet lenge i det.

Du har mer styrke enn du aner. Veien mot livet er tøff, men så verdt det. Og har du hender som holder din hånd så er mye gjort.

Nye dører vil åpne seg. Nøklene har bare ligget og ventet på at du skulle våge. Våge og klare ta imot hjelp. Du ser kanskje ikke på vei ut klart hva du har levd i. Men veien du nå er på er veien mot og legge fortiden bak seg.

Alt skal frem og ut. Skylles ut som en stri elv som renner gjennom deg. Alt mørke som er lagt på deg vil forsvinne. Lyset åpenbarer seg..

Friheten er et faktum. Gratulerer du klarte det få klarer. Og komme ut av et 30 års langt fengsels opphold levende.

Nå kan du le når du vil, gjøre som du har drømt om. Ingen vil mer fortelle deg hvor verdiløs du er. At du ikke klarer nå dine drømmer. Ingen skal lenger slå og sparke deg for ting du ikke har gjort engang. Ingen skal mer tvinge deg til sex eller voldta deg. Du er FRI!

For sannheten er at du klarer akkurat det du vil og ønsker. Alt du har blitt manipulert til å tro er løgn.

Nøklene mot et nytt liv ligger og venter på deg kjære medmenneske. Du må bare VÅGE finne de.

Jeg lover! Livet er mulig og leve! Legg fortiden bak deg, den får vi ikke endret. Men du kan nå bestemme din fremtid selv. Med blanke ark og fargestifter.

En ny start! Et nytt liv!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg