NÅR SOLEN GÅR OPP OG NÅR SOLEN GÅR NED

Jeg nyter se solen skinne når jeg våkner. Jeg nyter solnedgangen som om den var den siste. En ting har jeg lært på min vei. Det er og ta vare på øyeblikkene. Leve i nuet.. jeg vet ikke hva som skjer i morgen. Selv om jeg ser fremtiden min er det brikker imellom som jeg ikke vet. Hadde jo vært særdeles kjedelig og skulle visst alt til punkt og prikke.

Jeg lever, jeg puster, jeg er lykkelig, livet er i stor endring. Jeg går gjennom mange faser inni meg. Det er mye skitt og legge fra seg.. i omganger. Jeg har kommet langt på kort tid.

Det er flere grunner for at jeg deler veien min. En er fordi jeg orker ikke masker, jeg vil vise hvem jeg er, og for å hjelpe andre. Fortelle om min vei .. fortelle at det er mulig å leve lykkelig og fri etterpå. Selv om fra livet startet har det vært mye motgang.

Fordi jeg vil hjelpe mennesker med min historie. Fordi jeg vil at vi i samfunnet skal se hverandre mer. Jeg erfarte hva samfunnet er.

Jeg skal bruke min vei til noe nyttig. Derfor er jeg dypt ærlig om hva jeg har vært gjennom. For at dere skal se rundt dere og legge merke til andre som sliter bak 4 vegger.

Mennesker skriver til meg og syns jeg er modig som deler så ærlig. For meg er det ikke slik. Jeg føler det er viktig å være rett frem og ærlig.

Det er det jeg vil samfunnet skal være. Vekk med løgner. Slutt og pakke inn ting.

Vi skal beskytte voldutøvere, beskytte de som gjør ting bak andres rygg. Vi skal tråkke forsiktig og late som alt er bra. Også er det helt motsatt.

Jeg mener sannheten er det eneste riktige. Alle må stå for sine gjerninger. Jeg står for mine meninger og mine valg. Du får stå for ditt!

Når man er ærlig møter man motstand. Når man snakker rett frem syns mennesker du er skremmende. Er sannheten så skummel?

Jeg snakker til mennesker med respekt. Men jeg kan si min mening likevel. Man trenger ikke skrike og kjefte på noen for å si det du mener. Vær rolig og si hva du mener og stå på det. Ikke la noen rokke deg.

I dagens samfunn trenger vi mer rettferdighet og sannheter overalt. Dette ligger i min kamp for samfunnet.

Jeg er ikke så skummel. Jeg er faktisk ganske så snill og tålmodig.

Jeg bryr meg om mennesker, jeg ser lett de som sliter. Noen ganger ønsker jeg evnene mine vekk. Jeg blir sliten innimellom. For jeg klarer ofte ikke se forbi noen som har det vondt. Det er da jeg får høre av andre siden: Line nå må du stoppe opp! Nå må du hvile.. nå går det for mye en vei.

Livet mitt dreier seg og kretses ikke om bare meg. Jeg har en livsoppgave som følger meg overalt. Som brenner i meg. Jeg vil endre noe, og skal endre noe. Jeg vet jeg har vilje til å stå på.. jeg håper en dag jeg kan se en endring jeg har vært med på. Det krever stor innsats. .Jeg må stå på her og nå. Hvor lang tid endringen jeg ønsker i samfunnet og i Norge tar kan jeg ikke tenke på. Jeg vil vi i Norge skal stå sammen! Sammen for et bedre samfunn, stå sammen for å endre styringen.

Solen går ned så legger jeg meg med et smil om munnen. En dag har Norge endret styringen., og Norge er et mer fritt land.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg