VI MÅ STÅ SAMMEN FOR ET BEDRE NORGE

TA MIN HÅND prosjektet utvides stadig. Men alt handler om at Norge må endres. Alt starter på toppen. Styringa i Norge. Norge har faktisk over 70 000 fattige mennesker. Tallet har visst steget i 2018. Altså går alt feil vei.

Normalt sett skulle ikke det finnes fattigdom. Det er så enkelt som rettferdighet i fordelingen. Her er jo noe ruskende galt.

Syns du Norge er et tryggt land? Jeg vet bla at mange bare stemmer i vilden sky fordi de gjør som de vil på toppen likevel. Men hva gjør vi med dette da? Jo vi sitter med hendene i fanget og lar de fortsette. Er det ikke på tide nå da kjære medmennesker og stå sammen for en forbedring av Norge.

Jeg mener personlig at regjeringen må vekk. Alle partier og alt dette sirkuset er ikke til hjelp for mye.

Det Norge trenger er et utvalg mennesker som styrer landet. Mennesker som har beina på jorden og vil landets beste. Hvor stort utvalget mennesker bør være er jeg ikke sikker på.

Men sirkuset med alle partier er vi vel ferdig med nå?

De som leder landet står ansvarlig for hvordan landet fungerer. Hvorfor er det så mye utrygghet? Sykdom? Fattigdom?

Sannheter renner ut om politikere. Vil det snart revne alt sammen?

Jeg er ikke enig i hvordan ting blir styrt. Se på NAV. Anniken Haugli aner ikke hva du driver med jeg. Men NAV opplegget er mye makt propaganda som blir brukt. Hvis du ikke gjør slik og ikke gjør slik så fjerner vi pengene dine så får du sitte der og sulte. Uten og tenke på at personen kanskje ikke klarer følge opp pga problemene i livet personen har.

Dette er ikke medmenneskelighet. Det er styring gjennom å utøve makt. Det gjør ikke mennesker hverken friske eller arbeidsføre.

Bra at Norge har er NAV system. Men det styres ikke riktig. Jeg har selv sittet i NAV fordi jeg måtte pga livet mitt nesten gikk til dundas.

Jeg orket ikke mer tilslutt. Systemet tok arbeidslysten fra meg. Arbeidplasser utnytter nav mennesker i praksis.

Anniken Haugli her er det mye og rydde i. Det jobber mange fine mennesker ansatt i NAV. Men de er underrettet regler som ikke gjør mennesker godt.

På NAV sine sider er det stadig gjentatt at hvis du ikke gjør som de sier kan du bli politianmeldt. Overalt florerer det skremselspropaganda på sidene. Jeg var selv redd for å gjøre feil. Og sa ærlig i fra til min behandler når jeg gjorde feil.

Jeg forstår at dere må gjøre noe fordi mennesker utnytter systemet. Men det må finnes bedre måter.

Det der er fader ikke menneskelig!

Ja jeg blir faktisk litt harm og sint. For er det så vanskelig å være et medmenneske. Folk sliter ikke fordi de har lyst. Hvetfall ikke de fleste.

Jeg har aldri gjort et bedre valg enn å tre beina ut av NAV. De tok mye energi av meg. Følte jeg hadde de hengende på ryggen.

Jeg kunne skrevet og skrevet om endringene Norge bør ha. Det er omfattende og mye.

Det viktigste er at Norge blir ledet med hjertet av mennesker som bryr seg om andre mennesker.

Gir du kjærlighet så er det, det som spres. Norge hadde ikke trengt skremselspropaganda hvis det ble ledet riktig.

Min mening .. trenger ikke være din!

Mulig noen hanker meg inn for mine ærlige utalelser .. jeg gir blaffen! Noe må vi gjøre. Sett meg inn, men det sier mer om dere enn om meg. Norge har ytringsfrihet eller? ???

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg