JEG ER VINNEREN AV MITT LIV

Jeg er på en indre reise og en ytre reise. Den ytre reisen går noe saktere. Den indre har gått noe faderlig raskt.

Jeg har selv behandlet meg for mine traumer. Alle evnene mine er testet ut på meg selv. Jeg har fått kjenne på hva det vil si og ha traumer som kommer opp og ut. Angstanfall som knuste meg i biter, bilder og filmer av hendelser jeg helst skulle vært foruten. I boka jeg skriver kommer alt ut detaljert. Det blir en bok om mitt liv fra A-Å.

Men det jeg vil fortelle er at min raske fremgang frem i livet skyldes at jeg selv har brukt karmabehandling på meg selv. For å rense ut lagene med traumer. Hver gang angstanfallene kastet seg på renser jeg meg selv innenfra. Traumer /vonde opplevelser legger seg som sorte lag inni oss. Og det legger seg en seig materie i brystet vårt fordi noen påfører oss dette.

Jeg har selv klippet meg og forløst meg fra mennesker som har såret meg og gjort meg vondt.

Lag for lag har jeg skylt ut smerte. For hver behandling ble livet lettere. Jeg hadde og en stå på vilje når alt sto på som verst like etter jeg flyttet hit jeg nå bor.

For traumene banket meg nesten i bakken mange ganger. Ikke lett å takle alt når man har en tung kokke jobb og i tilegg mye og bearbeide for å lappe sammen ett nytt liv. Jeg kunne brått bli svimmel, et sterkt trykk i brystet .. men jeg visste hva det var. Jeg renset meg selv raskt. Jeg ville ikke vise andre noe. Jeg bare prøvde skjule det og fortsatte. Det hendte at jeg måtte løpe til toalettet og sette meg ned for å puste.

Psykolog ble avslått, jeg trengte det ikke nok var det nes kommune sa. Jeg orket ikke kampen. Det ble for mye. Jobb, all bearbeidingen og få livet mitt på plass. Jeg skulle reise meg.

Men jeg greide det! Jeg kjempet og jeg vant!

Jeg er VINNEREN av mitt liv!

Det handler om å våge, det handler om å aldri gi seg! Det handler om å ville noe. Jeg har klatret fjell på fjell. Brutt meg gjennom lag på lag med asfalt som en hestehov.

Jeg lever et nytt liv. Jeg er roligere innvendig, uroen er blåst bort. Angsten er ikke der mer. Jeg forstår jo ikke nå hvordan jeg holdt ut i så uendelig mange år i det der. Det er ufattelig..

alt er forandret.. før brukte jeg kun sorte klær. Det var ekstremt lite farger i mitt liv. Jeg gjemte meg bak sort.

Bit for bit har alle bitene som var knust i meg blitt hele. Jeg visste ikke helt hvem jeg var lenger. Hun var der inne og noe kom ut, men mye ble holdt inne. Jeg kan ikle få beskrevet hvor deilig det er å kjenne roen i livet. Tryggheten, gleden og lykken.

Det er en frihet jeg ikke trodde fantes. Min sjel har det godt nå.

Jeg hadde nok selv ikke trodd at livet skulle snu så raskt. At jeg skulle reise meg så raskt.

Derfor brenner jeg for å hjelpe andre. Forløse de fra fortiden. Slippe tak i det som har vært. Rense ut traumer.

Strekke ut en HÅND til mennesker som trenger den.

Mine evner handler ikke bare om engler og Jesus. Mine evner og den jeg er har blitt gitt en oppgave. Jeg skal hjelpe mennesker videre i livet.

Jeg vet jeg har evnen.. til å spre glede rundt meg. Til å endre noe. Til å få mennesker til å se at livet er mer enn de kanskje trodde.

Min livsoppgave!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg