VENT IKKE MED OG LEVE

At leva er at elska. At leva er at vara fri, fri som fuglen.

Livet .. naturen, jorden og jordens guddommelige skjønnhet. Livet dreier seg om de små ting. Og følge ditt hjerte.. hva er riktig i dag? Hva er riktig i morgen? La intuisjonen og ditt indre vise vei.

Solen som varmer ditt kinn, barn som du kan gi av din kjærlighet til. Barn som trenger din trygge favn. Barn som trenger at du sier du alltid er der. Uansett om de er store.

Livet er og puste, livet er og flyte med flowen. Gjøre akkurat det du kjenner er riktig.

Jeg kan kjenne i mitt indre i forkant at noe skal skje, jeg kjente da jeg var på hotellet at jeg skulle noe annet, dette var ikke riktig. Mitt indre fortalte meg flere ganger som en forberedelse. Vups! en dag bestemte jeg meg.. tiden var inne. Jeg sa opp dagen etterpå og gikk ut.

Slik er det og følge flowen. Livets vind som drar en avgårde til nye eventyr. Hva venter bak neste dør?

Det er som å lese min egen bok, livets bok. Hva skjer i neste kapittel? Hva skjer mellom linjene? Jeg ser min fremtid, men jeg ser ikke alle brikker i mellom.

Hvor går ferden nå? Jeg venter utålmodig. Men det er viktig og følge det indre så det er som om jeg venter på et klarsignal.

Jeg er en utålmodig sjel, så mye ugjort. Så mye og leve ut. Så mye jeg vil. Aller mest vil jeg endre verden. Endre Norge. Jeg vet det høres ut som galskap. Men jeg er kanskje ikke som de fleste heller. Ikke vil jeg være det heller. Jeg vil ikke gå i flokk.. jeg vil ikke mene det samme som andre bare for å passe inn.

Jeg vil leve og være meg selv. Hva andre mener er opp til de. Jeg bryr meg ikke.

Mange mennesker lever i sitt eget fangenskap. De lager hinder for seg selv. Nei det kan jeg ikke gjøre.. det vil ikke familien min like, det kan jeg ikke gjøre for da faller jeg utenom alt det mine venner mener.

Gi mer blaffen! Hva så om de mener noe annet enn deg! Enten respekterer de det eller så viser det seg at du trenger nye venner. Som respekterer deg som den du er.

For at du skal klare være i balanse og leve og være lykkelig. Må du renske opp livet ditt. Ta grep!

Når du lever slik du ønsker tiltrekker du deg nye deltagere. Mennesker som ser deg som den du er. De som vil at du skal være slik det passer dem får du skuffe ut av livet ditt.

Hva vil du fylle livet med? Hvordan vil du leve?

Du bestemmer over ditt liv. Har du lyst til å gjøre noe ingen andre gjør? Ja så gjør det da!

Det er ingen vits og vente med og leve. Ikke la deg styre av de menneskene på sidelinja i ditt liv.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg