NÅR TIDEN PÅ JORDEN HAR RENT UT

Da er døden et faktum. Vi har alle en tilmålt tid på jorden i mine øyne her på jorden. Men andre siden har lært meg at det finnes kontrakter som endres, liv som forlenges eller forkortes.

Altså ingen regel uten unntak.

Et år har snart gått (1 juli) siden min far døde. At han gikk tok jeg tungt, tyngre enn når mamma gikk. Men det hadde noe med livet mitt å gjøre akkurat da.

Jeg har så mye og fortelle deg pappa.. jeg er veldig glad for stunden vi hadde den kvelden .. da du hadde et klart øyeblikk. Ord kan ikke beskrive det som skjedde mellom oss. Det var som om alt i fortiden var visket vekk. Ordene du sa var for å bli tilgitt for alt som var. Jeg har ikke problemer med å tilgi. Tårene som rant ned ditt kinn pappa. Når du sa du var stolt av meg. De betydde mer enn jeg klarer å sette ord på.

Jeg glemmer aldri den stunden. Den er vel bevart i mitt hjerte. For alltid. Neste morgen var du død. Jeg rakk ikke frem, men du var fremdeles varm når jeg kom. Et tomt skall som lå i sengen, jeg kjente du hadde reist. Bare din kropp lå tilbake. Den følelsen av tomhet i det skallet /kroppen jeg var glad i var rar.

Han var der, men var jo ikke der.. det kjente jeg jo.

Jeg slet med din død pappa. Dessverre ønsker jeg heller det var meg. Jeg hadde problemer med å holde meg oppe, jeg slet i livet selv og ønsket bare falle ned i kista di. Men jeg klarte kjempe pappa. Du kom stadig fra andre siden og sa det ville snu, at livet ville snu.

Det er din tur Line, du skal bli lykkelig nå, jeg lover. Du viste deg tydelig og ofte. Sa jeg ikke måtte være redd. Du og mamma var med meg.

Jeg har alltid klart meg selv, men som jeg har savnet at dere var i live. Kunne hatt noen og støtte meg til. Jeg hadde ingen.. kun meg selv og stole på.

Veien var så tøff pappa.. tenk å hatt din hånd og holde i. Det har jeg savnet så mye. Du og mamma vet alt om hvor galt mitt liv holdt på og ende.

Men jeg klarte og komme meg videre. Pappa jeg startet et prosjekt som reddet livet mitt. Prosjektet snudde fokuset inni meg. Jeg fokuserte ikke på utveien og løsningen .. jeg fokuserte enda mer på andre mennesker., og mine drømmer.. jeg fikk en uendelig kraft pappa . Jeg snudde ting inni meg og fant kraft til å endre livet mitt.

Du hadde rett pappa, det var min tur til å leve . Og være lykkelig, du sa jeg ville klare det. Klare meg fint og reise meg, bli meg selv.

Du vet pappa hvor mye jeg elsker naturen og alt rundt meg, alt er sterkere nå. De små ting betyr så mye. Jeg nyter hver soloppgang og hver solnedgang. Jeg visste ikke livet kunne bli så bra.

Pappa jeg har nye venner, jeg lager meg nytt nettverk. Et nytt liv, som du sa. Godt jeg ikke er sjenert og innadvendt. Da hadde jeg sittet helt alene resten av livet.

Jeg elsker mennesker.. jeg har jo endret meg helt . Jeg har fått farger i livet mitt. Før var alt sort/hvitt. Nå er det alle slags farger.

Jeg visste ikke hvordan det var og leve jeg. Hvordan følelsen av frihet var. Det er nå jeg virkelig lever og puster. Jeg har plantet grønnsaker og blomster slik jeg elsker .. det har jeg nok arvet etter mamma. Planter gjør meg glad. Jeg har en hyggelig leilighet pappa. Tenk om du kunne vært i live og besøkt meg, jeg kunne laget kjøttkaker og kålstuing som jeg vet du var så glad i. Vi kunne snakket om livet, gått veien sammen. Men det er jo bare en drøm.

Jeg har drømt og ønsket dere var i live. At jeg kunne hatt noen som forsto meg, noen og holde i hånda. Noen og støtte meg når livet ble så mørkt og vanskelig.

Det viktigste er at jeg faktisk greide det og det alene pappa. Veien min viste meg at jeg er mye sterkere enn jeg trodde.

Jeg valgte og bare drive firmaet mitt og pappa. Jeg orket ikke bli brukt i NAV praksis som gratis arbeidshjelp. Lei av dårlig og vinglete ledelse.

Jeg står totalt på egne ben nå, jeg er stolt av meg selv og hva jeg har greid. Må besten minne meg selv på hva jeg har vært gjennom og hva jeg har fått til på kort tid. De som har levd som jeg sliter ofte hele livet med det. Men jeg har vært fast bestemt på at min fortid ikke skal hindre min fremtid.

Jeg har tenkt mye på deg nå i det siste pappa. Jeg drømte om mamma i natt. Jeg vet godt dere er med meg. Egentlig er man aldri alene. Det vet jeg jo, men det er vel noe med å ha noen i det fysiske livet og.

Pappa jeg har store drømmer og mål for livet. Jeg har store ambisjoner ang mitt prosjekt. Og er spent på om jeg klarer gjøre en forskjell i samfunnet. Ønsket er veldig stort. Du vet jo pappa at prosjektet kom av en grunn.. det var jo fordi jeg satt i en situasjon jeg ikke kom meg ut av.

Jeg lærte at samfunnet er kaldt. At vi holder oss for oss selv, vi bryr oss ikke om de rundt oss. Jeg ventet på en HÅND ut. Som aldri kom.. jeg vil kjempe for et bedre Norge!

Du av alle vet hvor vrang jeg er når jeg har bestemt meg.. jeg ler ofte når jeg tenker på kjøpet av moped da jeg var ung. Jeg var ikke til å rikke.. du ville jeg skulle ha slik liten moped som var automat. Husker ikke helt hva de het .. Neida dattern din skulle ha den crosseren, som gutta valgte. Knall gul med litt blått på.. ja den skulle jeg ha. Jeg tok lån i banken og betalte den selv.

Jeg var vel litt guttejente på det området.. Jeg har det vel med å velge stikk motsatt fra det de fleste gjør. Slik er det fortsatt.. jeg er ikke kommet ned til denne jord for å gjøre som andre.

Pappa vi ses i himmelen, der de myke skyene er.. og der man skaper sin egen virkelighet. Stedet man venter og hviler før man skal videre. Det er ikke tid for hvile for meg enda. Jeg vet jeg har mange år igjen.

Glad i deg og savner deg!

    1. Dette var aldeles nydelig, skjør og utrolig rørende lesing. Jeg mistet min kjæreste i fjor, og selvom jeg har en ny kjæreste jeg er veldig glad i og elsker høyt, så er savnet fortsatt stort. Jeg er glad jeg er spirituell, møter han ofte i drømmer. Fikk litt tårer i øynene når jeg leste dette vakre innlegget. Det minner meg mye om mine egne tanker, men tror ikke jeg kunne skrevet noe bedre enn dette. Rett og slett rått, vakkert og trist på samme tid. Sender deg masse god energi, mvh Selma.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg