VET HVEM JEG ER

Store deler av livet har jeg vinglet rundt og gjort som andre sa. Jeg har brukt tid på å finne meg selv.

Men jeg er ikke alene, det er drøssevis med empater der ute som lar seg styre av andre. For å passe inn, redsel for å virke slem. Når vi gjør som andre sier gjør vi noe bra. Men gjør man egentlig det?

Nei du gjør ikke noe bra for deg selv. Det du gjør er og lever for andre. Det ble jeg mektig lei av.

Jeg har dratt meg ut av gjørma og står stødigere enn jeg noen gang dette livet har gjort.

Jeg ser mer og mer hvem jeg er. Jeg har et stort pågangsmot for ting jeg ønsker og vil. Jeg gir meg aldri.

Jeg har kjent på at jeg skremmer mennesker med min standhaftige fremtreden. Kanskje ikke direkte skremmer, men merket de blir spake. Jeg vet hva jeg vil og hva jeg skal.. det kan være veldig ukjent for mange. For mange vingler slik jeg har gjort.. til fordel for andre.

Eller de vingler fordi de ikke lytter til sitt indre, tenker så hodet detter av, begraver seg i bekymringer.

Jeg har ofte svaret på det jeg vil på få sekunder. Men kjære deg, spørs jo hva dette dreier seg om. Noen ganger går jeg inn i meg selv og lytter rolig om hva som er rett.

Jeg kan bruke et eksempel., jeg lagde oppskrifter og slikt for et respektert økologisk merke. Jeg skulle være ansiktet de brukte utad.. Kokkeline. Jeg åpnet denne bloggen i samme periode. Dette oppdaget ledelsen., på det tidspunktet hadde jeg vel knapt en leser.

Jeg ble kalt inn til møte. De sa de hadde sett bloggen min.. wow! Allerede .. He He nesten komiskt. De sa jeg ikke kunne være dette merket ansikt utad hvis jeg drev den bloggen. De ville ikke identifisere seg med det alternative. Jeg kunne fortsette, men ikke være noe ansikt utad. Gjemme meg i bakgrunnen.

Jeg visste svaret der og da. De sa jeg kunne tenke.. jeg trengte ikke tenke.. jeg gikk ut av hele oppskriftopplegget og kokkeline ble en saga blott… Historie! Ute av prosjektet på dagen.

Jeg tvilte aldri et sekund. Jeg valgte rett!

Selv om jeg syns det var utrolig gøy og holde på med å lage oppskrifter og fotografere så var valget enkelt.

Ja jeg har følt at mennesker blir satt ut av at jeg vet hva jeg vil. Og det ofte raskt. Jeg er av natur impulsiv og ting skjer raskt.

Jeg har vel satt ut en del mennesker på min vei. Mange vil også be meg tenke, du må tenke på det Line.. ikke ta hastige avgjørelser.. jeg trenger ikke dems råd. .. jo kom med råd, men jeg trenger ikke ta de. Jeg vet godt selv hva jeg kjenner og føler.

Ofte trenger jeg ingen betenkningstid. Jeg har lært meg selv og kjenne. Jeg orker ikke kverne og kverne om ting. La det skje..

veien min fra jeg var liten har vist meg at og stå alene går fint. Det er min læring, jeg skulle vokse meg sterk. Være gjennom mye, sitte fast i noe som holdt meg fast. For så og finne den styrken jeg hadde inni meg og bryte meg løs til frihet.

Minuset er at jeg har problemer med å be om hjelp. Fordi jeg alltid har gjort alt selv. Det meste da, jeg er vant med å stå i ting alene uten støtte. Finne løsninger og utveier stående alene.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg