GAVEN

Gaven .. er det noen gave?

Da jeg var liten forsto jeg vel ikke noe av mine evner. Men jeg forsto såpass som at jeg ikke snakket om de. Jeg holdt det for meg selv alt jeg så. Jeg var ikke redd heller.. jeg hadde en veldig tett kontakt med min skytsengel og en utenomjordisk venn. Men og mange andre vesen fra mange dimensjoner.

Hadde jeg fortalt de voksne om de hadde de vel tenkt det hadde rullet helt bort og ut. Men ikke for det, min far hadde evner. Han fortalte han så ting, men var nok redd sine evner og fortalte kort hva han så også var vi ferdige med det. Jeg spurte aldri noe mer om det.

Da jeg ble ung og opptatt av fest og tull datt evnene mine i bakleksa. Jeg snakket ikke om de, men tenkte mye på min utenomjordiske venn. De var jo alle med meg i bakgrunnen selv om jeg hadde stengt av for den kontakten jeg før hadde.

Det skulle gå en god del år før alt kom som rast ut av en bok oppi fanget mitt. Jeg ble grepet av redsel. Det ble for mye for meg. For her var det ikke bare en dimensjon som kom dalende ned. Jeg hadde besøk fra flere dimensjoner og det ved senga. Jeg trodde aldri livet mitt skulle bli normalt.

Jeg ville ikke ha dette.. jeg tryglet om å slippe ha evnene. Jeg ba alle vesen ryke og reise. Jeg slo i bordet en gang fordi jeg var så eitrende forbanna på alt som raste rundt meg. Det var fullstendig kaos.

I samme slengen oppdaget jeg mørke energier der jeg bodde. Hadde to husrensere, den første rotet det opp bare mer, jeg hadde ingen aning, men forsto at alt ble mer rot. Jeg fikk råd om å kontakte en til. Alt roet seg.. men det var ikke borte.

Her kom min læring om tunge mørke energier.. jeg bodde midt i et sted det hadde foregått heksebrenning av prester. Jeg fikk opp bildene helt klart. Og filmer.. jeg våknet om natta av skrik og hyl av damer som ble drept. Alt var så virkelig at det hørtes som de holdt på like utenfor huset. Skrikene gikk gjennom marg og bein.

Det svinset energier rundt overalt, for nå hadde alt åpnet seg av evner og jeg så alt klarere. Hjelpes for et styr.

Jeg gikk gjennom mange år med læring om hvordan energiene blir dannet til å lære og rense de opp og vekk.

Grunnen til at dette ikke ble borte av to rensere er at de ikke tok portalene som blir dannet i jorden. Noe jeg har lært.. jeg går under jorden for å rense de vekk.

Noen som kontakter meg har hatt utallige husrensere. For de tar det som sveiper over bakken. Problemet ligger i jorden. Det er ikke at de er dårlige, vi har bare forskjellig læring.

Her startet min vei på en veldig tung vei og læring. Livet mitt var i tilegg ingen dans på roser. Så det var som å slepe seg gjennom den mørkeste tunge gjørme.

Evnene mine har utviklet seg raskt. Det har vært mye og fordøye. Min utenomjordiske kontakt er vel det som var vanskeligst og svelge. Siden noen mente at da er man hvertfall gal. Jeg snakket ikke noe om dette.. det gikk mange år før jeg nevnte noe offentlig.

Hvem ønsker å høre at man er gal?

Men jeg kom til et punkt hvor jeg bare ga blanke. Når skal mennesker våkne.. det er jo banalt og tro at vi er eneste planet med intelligent liv. Jo da forskere har vel nevnt at det er noen små kryp på andre planeter. Men jeg har ikke hørt de nevne at noen planeter har mennesker som ser ut som oss feks i pleiadesystemet.

Det har tatt meg tid og godta evnene mine. Jeg har jo gjort det. Men det er stunder jeg har lyst til å kaste alt på dør. Vekk med de liksom. La meg slippe dette.

For ja det er noen ganger veldig mye og filtrere. Det og ta inn andres lidelser og fordervelser. Jeg er følsom, orker ikke at mennesker eller dyr for den saks skyld har det vondt. Det gjør vondt lenge.. noen ganger må jeg bare si til meg selv.. Line slipp det! Det er jo ikke alt jeg får gjort noe med. Selv om jeg noen ganger ønsker at jeg kunne.

Nesten overalt hvor jeg er støter jeg på noe. Om det er menneske sjeler som vil ha hjelp eller et dyr som er påkjørt og sjelen sitter ved siden av den døde kroppen og ikke har gått over. Ja det går Ann, jeg har opplevd dette noen ganger.. at sjelen til døde dyr som er påkjørt har dødd så raskt at de kommer i sjokk og går ikke over når muligheten er der. Jeg kan ikke bare gå forbi. Da hjelper jeg sjelen over..

jeg har opplevd mye rart på min vei.. energier finnes overalt. Vi mennesker har rotet så mye på jorden at det flommer av villfarne sjeler og mørke.

Min kontakt med småfolk og alver var stor for en tid tilbake. De er der fortsatt og jeg har fått beskjed om en sterkere kontakt. Saga folket /isfolket har og kommet til meg.. jeg forsto ingenting. Hva skal disse hos meg. De forklarte meg. Vet ikke om jeg forstår alt enda. Men de har snakket om kanalisering med tiden. Ok jeg får se hva dette er når tiden er inne. Det rare var at når de kom så jeg de i film. Jeg hadde overblikk over de som om jeg var en fugl. Jeg så landskapet og så det var Island. De sa de hadde mye og fortelle meg.

Men hva hadde livet mitt vært uten alle mine evner? Jeg har lært mye om karma. Også en av mine evner som har tatt mye tid og tålmodighet. Jeg har ingen kurs, andre siden ville jeg skulle lære alt rett fra de. Så mine læremestere er andre siden.

Jeg snakker med mine læremestere som jeg snakker med andre fysiske mennesker. De viser meg filmer og forteller meg.

Så jeg er heller ingen godkjent healer. Noe jeg har valgt og ikke være. Jeg trenger ikke betale for å være godkjent i et slikt firma. Som er nermest opprettet kun for at vi med evner skal betale for å bruke de. Så tjener de på det, nei takk! Duger ikke noe bedre om jeg står der. Jeg har jobbet meg sakte men sikkert oppover gjennom flere år. Man skaper seg et navn. Det handler om respekt for mennesker.

Det er ikke bare engler og Jesus som livet mitt dreier seg om. Altså ja jeg nevnte Jesus.. det er ikke dermed sagt at jeg er stor tilhenger av bibelen. Hvertfall ikke den som er i dag. Som er skrevet om og om igjen. Det er ikke den rette samme bibel. Men glem det der, var ikke dette jeg skulle skrive om, jeg blir bare litt revet med.

Livet mitt og oppgaven min dreier seg om andre mennesker. Derfor har jeg levd det livet jeg har gjort. Så jeg startet et prosjekt for å hjelpe andre mennesker. Men også fordi jeg ønsker en endring i samfunnet og i Norge.

Så min GAVE kommer til nytte. For mitt liv handler ikke bare om meg. Det handler om menneskene rundt meg. Samfunnet og Norge!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg