SKIPET SEILER I MEDVIND

Jeg føler jeg seiler om dagen.. på en fantastisk herlig bølge. Som jeg bare suser over.. jeg bobler og syder..

livet er fargerikt og vakkert.

Hvorfor? Fordi jeg lever slik jeg vil. Og gleder meg over at jeg nå kjenner at reisen går videre. Jeg kjenner min sjel drar raskt nå.

Jeg har bedt mine veiledere på andre siden om å hjelpe meg og finne på noen nye ideer ang firmaet. Skal jeg leie lokale? Evnt leie et annet sted med større plass? Jeg tenker så det knaker.. men vet at det ikke er noen vits.. men jeg har fokuset 150% på firmaet nå. Jeg skal videre opp og frem.

Det er så mye jeg vil.. jeg skulle helst vært blekksprut og gjort hundre ting samtidig. Jeg har lyst til å ha kurs.. men når er tiden inne? Jeg har ventet en stund.

Jeg har lyst til å samle mennesker i prosjektet mitt. Mennesker som sliter på livets vei.

Jeg vet jeg har evnen til å snu noe i mennesker. Jeg har fått med meg mange nøkler på livets vei.

Altså må fokuset ligge på hvordan jeg skal løse alt dette jeg ønsker og vil. Det er avhengig av plass. Jeg er sikker på at jeg nå blir ledet dit jeg skal. Og det kan gå raskt.. dukker det riktige opp til riktig pris så skjer ting raskt. Jeg er spent..

Jeg er ikke akkurat millionær.. jeg har jobbet hardt for å komme dit jeg nå er. Men et fokus fremover vil dra meg frem, enten veldig raskt eller at det tar forhåpentligvis kort tid.

Jeg er så spent! Fremtiden ligger for mine føtter!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg