VEIEN BLIR TIL MENS DU GÅR

Veien kan endre seg mens vi går. Alt blir ikke kanskje som man trodde eller håpet. Men likevel kommer det nytt i livet.

Jeg kjenner og føler livet mitt er i stor endring. Nå kjenner jeg det sterkere. Jeg har så stort fokus frem nå. Det er ikke bare 100% frem.. det er 150% fokus på firmaet. Det er mitt liv.

Hvertfall en stor del av mitt liv. Det er så viktig for meg å hjelpe andre mennesker. Om det er prosjektet eller om det er vanlige kunder. Det gir meg mye og se at mennesker får en endring i livet sitt.

Ikke alle forstår min impulsive handlinger. Men jeg har lært meg og lytte til mitt indre. Jeg lar meg lede. Av det som kjennes riktig i meg.

Jeg gjør ikke lenger ting som føles helt feil. Jeg har tenkt en stund på å skifte navn. Jeg har tenkt litt innimellom på hva jeg skal bytte til. Jeg er ferdig med fortiden og vil ikke dra den med meg videre.

Jeg tok et valg. Jeg trengte ikke spørre noen eller rådføre meg om jeg gjorde noe rett. Det kjente jeg.. det var rett for meg. Så nå heter jeg noe som slettes ikke er vanlig.

Regner med de som elsker og ha noe og snakke om får det. Jeg bryr meg ikke, snakk så mye dere vil.

Jeg er ikke som andre vel, da gjør jeg ikke ting slik de fleste ville valgt.

Navnet mitt ble godkjent i går kveld. Da kom svaret fra skattetaten. Ditt nye navn er godkjent.

Veien blir til mens man går. Der du har fokuset er dit du kommer. Jeg kjenner jeg er på vei. Jeg må holde fokuset nå. Jeg SKAL videre… jeg vil hjelpe flere mennesker. Evnt holde foredrag, ha kurs.. ha kontor ned kunder fysisk. Jeg tenker ikke.. jeg skal prøve få til det.. nei fokuset nå er:JEG SKAL FÅ DET TIL!

Da kommer du raskere frem. Ha troen på dine drømmer og mål. Og tenk at du skal få det til. Jeg brenner genuint for mennesker som trenger en HÅND. Overalt finnes det mennesker som trenger hjelp, eller kun et push videre.

Jeg går min vei nå.. alt det gamle ligger igjen. Fortid er fortid. Man kommer ikke videre hvis du sitter fast i det som har vært.

Jeg hadde en drøm i natt.. som bekreftet det jeg kjenner. Jeg drømte om en skyhøy bølge. Jeg vet det symboliserer endringer. Det kommer en bølge over livet mitt nå. Men hva vil den endre? Jeg er spent..

vært mye følelser i det siste.. som har sust rundt. Når man legger fra seg det gamle så kjennes det. Det skal ut i form av tårer.. få det ut.. bli ferdig.

Min bestefar har sittet lenge ved min seng. Han er død for veldig mange år siden.. han har gitt meg støtte og styrke. Til å komme gjennom alt etter jeg flyttet. Takket være fullt fokus på å greie livet og alt rundt har jeg kommet meg langt. Jeg har fokus på å legge det vekk, traumene og lidelsene.. det er ingen vits og dra med videre.

Skal man starte med blanke ark må de bli blanke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg