UTENOM DET VANLIGE

Line gjør så mye rart. Herregud hvilket valg tok hun nå? Hjelpes.. hun tenker ikke hun. Herregud hva tror hun at hun er. Hun bare kjører over folk hun. Bare gjør som hun vil.

Har du hørt hva hun har gjort nå??

Hjelpes!! Folkesnakket er komiskt, avslørende i seg selv. Jeg er vant med motstand. Men noen ganger blir jeg bare så lei i øra.

Ja jeg gjør som jeg vil, men jeg har aldri kjørt over noen som helst. Jeg har valgt og snu meg fra mennesker som var i livet mitt som trakk meg ned og holdt meg nede. Om du tror det eller ei får være ditt valg. Jeg var lei løgner og skitt. Lei av å tåle bli tråkket så langt ned at jeg nesten endte mitt liv.

Jeg endte ikke på krisesenteret for moro skyld. Du kan tenke deg resten selv.

Jentene mine er det kjæreste jeg har. De har alltid kommet først i mitt liv. Men når jeg flyktet til krisesenter måtte jeg ta vare på meg selv. Da jeg kom ut var jeg der for de igjen. De kommer fortsatt først i mitt liv. De er viktige.

Ingen av dere aner hva som ligger bak. Jeg er så mektig lei av et samfunn som er mest opptatt av å ha noe å bable om. Enn å gidde se sannheten i alt rundt seg..

det er søren meg så mye ego at det bare flommer over. Men alle er heldigvis ikke slik.

Jeg gjør faktisk ikke så mye rart. Men slik dagens samfunn er.. så er det og følge hjertet rart. Det er rart og å gå utenom A4 boksen.

Jøss hun våger hun. Jammen våger hun ikke snakke om hva hun har vært gjennom og. Dette skremmer mennesker.. SANNHETEN!!! Servert på et fat!

Vet du hvorfor jeg snakker om hva jeg har vært gjennom? Fordi jeg vil hjelpe andre. For å vise at sannheten skal ut. At sannheten skal flyte i samfunnet. For at vi skal være ærlige. Jeg er lei av hysj! Hysj opplegget!

Jeg er lei av masker!!

Folk våger ikke være seg selv pga folkesnakket .. man blir dømt. Vi er ikke skapt til å leve for at alle er lik hverandre.

Våkn opp!

Og slutt og baksnakke alle som er.. har man ikke annet å gjøre får man gå innover i seg selv. For det er der problemet ligger og ikke i andre.

Jeg kjempet for en endring .. slarvet er et av tingene i samfunnet som burde endres.

Du skal neimen ikke tre nesa langt frem før noe. Har noe å snakke om. Janteloven henger der fortsatt .. er det virkelig mulig.

Ja kall det gjerne eksponeringsbehov. Jeg bryr meg ikke.. så har jeg det da. Og hva så? Jeg bruker de sårbare sidene mine. Jeg viser meg «naken» for mennesker. Det og fortelle om traumer og backflash fra fortiden er fra mitt innerste.

Det er så mye som ikke skal snakkes om. Det og være og ha vært voldsoffer .. skambelagt. Bevis mangler.. ingen tror deg! Slarvet sprer seg.., som summende stemmer som ikke gir seg.. en høne blir til hundre høns.

De slarver.. vet ikke hva de skal tro. Det tryggeste er og tro at det ikke har skjedd noe som helst. Da kan alle sitte med hendene i fanget fortsatt og tro at alt er fint.

Fader altså.. samfunnet er søren meg så forbanna kaldt og ego..

den forbaska veska betyr mer! Neste lønning.. overfladisk .. lykke som ikke er noe lykke, falsk lykke! Man later som man er lykkelig.

Er livet Ok med og bare tenke på seg selv? Hvor er gleden henne i å hjelpe andre? Se andre? Ser du at kanskje naboen din bli banka hver dag????

Nei for du er for opptatt med å tenke på den veska du ønsker deg.. så jævlig kaldt er dette samfunnet!!!!!

Ja jeg er engasjert og lei.. lei av egoisme. Lei av dømmende mennesker.

Jeg lider faktisk med andre. Når mennesker jeg har tatt til mitt hjerte lider så lider jeg… jeg kjenner og voldsoffer som har kjempet en kamp i rettssystemet.. kommer ingen vei. Bevis mangler.. ikke lett å få filma seg selv når man blir banket opp eller voldtatt. Hvor er vitnene henne? De finnes sjelden.. barn våger ikke si noe. De er livredde..

jeg bryr meg om mennesker! Jeg kjemper mange kamper.. for et bedre samfunn. Hvis du vil dømme meg for det.. så gjør det!

Er det rart? Slik har samfunnet blitt.. hun lever slik hun vil, hun reddet livet sitt og nå gjør hun mye rart. Misunnelse??? Skremmende at jeg våger?? Husk neste gang det kommer dømmende ord ut av din munn .. se på deg selv? Hvordan er livet ditt? Tenk deg om.. så holder du kanskje munn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg