TEGN FRA ANDRE SIDEN

Får du tegn fra andre siden? Det får du helt sikkert. Alle får det, men dette har noe med om du er bevisst det. Mange som kontakter meg og sier.. du jeg begynt og se så mye like tall. Uten at de føler det er noen grunn for det.. ja at man ikke selv har tenkt at nå skal jeg se etter like tall.

Jeg får selv mye tegn. I mange former, når det er et tegn gir det meg en følelse inni meg. Altså hvis det ikke er et tegn så tenker jeg ikke mer over det.

Jeg har fortalt dere før at fugler varsler meg og forteller meg ting. Når noe nermer seg hvis de varsler meg om at noe skal skje da ligget det fjær av de der jeg går og ferdes.

Så tenker du.. herregud fjær ligger overalt. Har ikke noe med saken og gjøre.. har det ikke noe budskap legger jeg ikke merke til det på samme måte.

Slik er det for meg. Jeg så og har sett i perioder mye tall. Jeg vet at mye nuller betyr at man går videre. Mange nuller betyr fullendt oppgave/læring. Jeg så dette mye gjennom min karmalæring feks. På slutten av hvert kapittel med læring begynte jeg se 00.00 og når jeg var ferdig kunne jeg se 000000 mange nuller.

11 betyr på rett vei, 444 ikke bekymre deg, tall er beskjeder fra andre siden.

Når jeg har bekymret meg for å feks klare meg økonomisk har det kommet tegn med mynter. En gang jeg var ute og gikk med hunden fant jeg flere mynter på rekke og rad.. helt merkelig.. men et tegn på at jeg ikke skulle bekymre meg. Det kommer penger i livet ditt. Du skal klare deg.

Hvite fjær vet jeg at betyr at jeg og er på rett vei, og at jeg skal vite at jeg ikke er alene om jeg har følt meg det. Englene og andre siden er der.

Jeg vet jeg går mot endringer igjen, masse sommerfugler rundt meg ofte. I dag satt en på min hånd. Skulle så gjerne tatt bilde av den vakre admiral sommerfuglen som satt så fint. Men mobilen min var inne : /.Sommerfuglen sørgekåpe varsler sorg eller død.

Det har dukket opp fjær inne på plasser de ikke kunne kommet dit av seg selv. Jeg eier ikke dun/fjær inne siden min datter ikke tåler fjær. Så når det dukker opp fjær inne blir jeg like forundret hver gang.

Ingenting er tilfeldig selv om vi liker og tenke at det er det. Du vet hele livet ditt er egentlig planlagt fra A til Å. Men noe kan endres selfølgelig.. jeg kan skrive mer om dette i et annet innlegg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg