LIVET ER ET PLANLAGT SKUESPILL MED SCENESKIFTE

Når din din sjel hviler blandt de vakreste blomster og de hviteste Hellas søyler som pryder etasjen du havnet i .. i himmelen bland de hvite myke skyer som du kan legge deg i. Du kan hvile når du vil, bevege deg hvor i verden du vil. Og du forflytter deg kun med tankenes kraft.

I himmelen skaper du din egen virkelighet. Ingenting er fysiskt. Du besøker Guds kontor når du måtte ønske. Alle enger, daler og fjorder er frodige og det vakreste du har sett.

Himmelen stedet du kan følge med de du forlot fra. Gjennom en gjennomsiktig vegg. Du kan være rundt de så mye du vil. Føle det de føler, være der for de. Støtte de gjennom sorger og lidelser. Fortelle de at livet vil snu, fortelle de at lykken ligger der fremme fordi du ser det fra der du er.

Himmelen stedet for hvile, stedet mange er redd for. Stedet mange frykter. Men som er totalt ufarlig, men du skal ikke dit før din tid er omme. Først skal du leve livet ditt her.

Lær deg og leve i nuet og vit at en dag er lidelsene og smerten din forsvunnet som dugg for solen.

Livet på jorden er et skuespill. Planlagt fra A til Å før du kom hit ned. Og om du ikke vil tror det eller ikke var du med på og bestemme hva du skulle lære.du skrev og under på «kontrakten». Alle lidelser,all smerte, hvor mye du skulle bli såret. Og at lykken din skulle komme. At du skulle finne kjærlighet og alt skulle bli bra.

Livet ditt er som lagret på en fil. En fil med ditt liv. En video.. som spilles av akkurat nå. Når du er ferdig med noe i livet ditt og begynner noe nytt er det sceneskifte, nytt kapittel.

Selv startet jeg et nytt liv med nye deltagere, jeg så sceneskifte flere ganger da de forbredte meg. De dro gardinene til siden og jeg så deler av hva mitt nye liv skulle inneholde.

Line det er snart sceneskifte. Andre siden forbredte meg på mye. De fortalte meg hvem som kom til å snu meg ryggen. Hvem som ble med på reisen.

De sa det ville bli tøfft, men at jeg ville klare det. Det er ikke enkelt å ha bare seg selv og stole på selv om man er vant med det. Det er ensomt.. også vondt.

Livet er som et teater med skuespillere i ditt liv, noen forlater du og noen blir i livet ditt. Vi kan se hverandres liv og skjebner..

Jordens skuespill har kommet på skjeve.. selvopptatthet, krig, mye ego, maktmennesker, drap, fattigdom, smerte og lidelse.

Gud eller universets bevissthet om du vil følger med på jordens skuespill og lurer på når mennesker skal forstå hva de driver med. Vi ble gitt fri vilje. Vi rotet det til så det holdt.

Jeg håper på et sceneskifte på jorden snart.

Den siste scenen i ditt liv.. dine siste fotspor på denne jord. Du skal vandre så sjelen din får hvile. Du skal inn i lyset når gardinene trekkes for den siste gangen. Akten er over.. livet er over.

Din sjel blir fri fra en gammel kropp. Det skallet du bar her på din ferd. Det skallet og den sjelen så mange ble glad i og elsket. Men vi dør egentlig aldri. Kun vår kropp. Sjelen flyr videre. Vi dør ALDRI. Vi går bare videre til nye kapittel.

SOV GODT.. snart skal du igjen få oppleve å ha en fysisk kropp. Løpe over enger og kjenne på det fysiske. Leve og le.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg