HAR DU FUNNET DEN DU SKAL DELE FREMTIDEN MED?

Jeg får til tider mye meldinger. Og jeg har rett og slett ikke kapasitet til og svare alle. Mange spørr om de har funnet den rette? Eller om det kommer en rett mann.

Dette er jo et bevis på at vi ikke lytter til vårt indre. Hadde du gjort det så hadde du kjent det. Finner du den rette tviler du ikke, hvertfall ikke når du har blitt sammen med han/henne. Du vil rett og slett kjenne det.

Vaier du frem og tilbake om det er rett vil jeg si at det ikke er det. Men bare du kan kjenne dette.

Et forhold som er riktig vil gjøre deg godt. Alle par har utfordringer, men hvis man samarbeider så løser alt seg. Og hvis du er villig til å legge en innsats i forholdet. For et forhold seiler ikke av seg selv. Det krever innsats fra begge parter. Hvis ene part drar hele lasset og desperat prøver lime sammen noe den andre ikke løfter fingeren for så må du vurdere hva som er riktig for deg.

Mange lever i forhold som ikke gjør noen av partene godt. Skurring og krangling hele tiden. Klarer ikke samarbeide. Hvis dere har prøvd alt bør dere vurdere gå videre. Ingen vits og leve slik. Det tar energi.

Ja noen ganger kan jeg se at enkelte hører sammen og at det er rett. Men vil det gjøre livet ditt enklere?

Jeg syns det er viktig at vi ikke skal trenge klarsynte til å se om man skal være sammen og om det varer. Det er viktig at mennesker lærer og lytte til sitt innerste.

Du har evnen selv til å kjenne hva som er rett for deg. Sett deg ned eller legg deg, sett på meditasjonmusikk. Fokuser på hva du vil ha svar på. Lytt til deg selv og det hjertet forteller. Du vil få en god følelse i deg hvis du spørr deg Selv om dere er rett for hverandre. Ditt indre vil faktisk gi deg signaler og følelser hvis det er feil. I form av dårlig magefølelse. Kjenn etter hva ditt indre forteller deg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg