ASKEPOTT OG DRØMMEN OM LIVET

Tornerose sov i hundre år. Askepott ble reddet fra Sin onde stemor. Eventyrene kan finnes igjen i det virkelige livet. Andre siden har flere ganger på min vei kalt meg askepott.

Et liv bak fire vegger. Askepott har sot i sitt ansikte. Kanskje som en maske. En maske som skjuler smerten en innskrenket frihet er.

En maske for smerten, en for lidelsen, en for skuespillet, maske for blåmerker, maske for all annen vold som skjules.

Askepott var og mye i skogen. For å få puste, et lite pusterom. Der hennes venner i skogen var. Askepott gjorde alt for at andre skulle ha det bra. Hun var uselvisk og et lite ego. Ingen belønning for hardt arbeide. Ingen ros, ingen kjærlighet. Ikke satt pris på for den hun var.

Askepott var kjærlig og elsket alt rundt seg. Hun drømte om lykke og frihet. At en dag skulle hun bli lykkelig.

Hennes stemor var ond, hadde stort ego, tenkte kun på seg selv. Så ikke at askepott hadde det vondt. Askepott ble brukt for sin godhet. Tvunget til oppgaver. Tvunget til å gjøre som de sa ellers straffet det seg. Stemoren og døtrene trykket henne ned. Viste tydelig at hun ingenting var verdt.

Alt skjer på mye samme måte i det virkelige liv. Det finnes mange askepotter i Norges land.

I håp om å bli reddet, dag ut og dag inn i ett voldelig hjem. Venter på at mennesker skal rekke ut en HÅND. Se hva som skjer eller forstå at noe er galt.

Mange i samfunnet ser bare seg selv og sitt. De ser ikke askepott. De er opptatt av det materielle. Derfor bruker jeg Gucci vesken som et eksempel.

Jeg bruker heller de pengene på noen som trenger det. Det er totalt unødvendig og kjøpe en veske til flere tusen. Ja det er lov å kjøpe seg noe nytt. Men noen ganger er det lov å tenke. Kanskje naboen din sliter med å få endene til å møtes. Du vet kanskje at hun/han nesten ikke har mat hele mnd.

Ja dette skjer faktisk i Norge og. Mange i Norge tror ikke at det finnes fattige mennesker i dette landet. Men det gjør det. Det handler om å samarbeide. Det handler om å dele. Hadde jeg vunnet i Lotto mange millioner hadde jeg ikke sittet på de selv. Jeg hadde delt. Jeg hadde satt meg ned og gått gjennom hva jeg ville satt på side og ha til mennesker som trenger det. Som man møter på sin vei.

Jeg har møtt mennesker på min vei jeg har ønsker hjelpe mer enn jeg har hatt mulighet til.

Vær så snill du der ute. Åpne øynene dine, samfunnet er fullt av mennesker som kan trenge en HÅND på en eller annen måte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg