UNNSTOPPABLE

Reisen går raskt fortsatt. Ikke mange tilbud på boliger, men neste skritt er og legge ut på Finn .no. Det var det jeg gjorde sist hvor det raste inn. Man når utleiemuligheter du ikke hadde gjort ellers.

Jeg er en helt annen Line enn jeg har vært dette livet. Jeg ønsker rase gjennom livet i stor fart. Og ingen kan stoppe meg. Jeg lever fullt og helt i egen kraft. Fri som Fuglen som flyr til nye muligheter. Til nye steder, for utvikling. Ett fritt liv! På mine premisser!

Nå er jeg den jeg egentlig skulle vært hele dette livet. Livet kan være store prøvelser. Når du har nådd bunnen er det sannelig bare en vei og det er opp. Egentlig ga jeg aldri opp. Jeg nådde bunnen for å forstå at jeg måtte finne styrken til å komme meg ut. Løsningen til ett nytt liv.

Jeg lever og puster, jeg visste sannelig ikke at livet kunne være slik.

Det jeg vil lære andre av min reise er at du greier akkurat det du vil. Hvis du kjemper for det. Jeg er på vei oppover det høyeste fjellet du kan tenke deg nå. Og ingen kan rive meg ned. Jeg klatrer bare videre for jeg hører bare på mitt indre. Ikke på de på sidelinja. De lever ikke mitt liv. Jeg er på vei mot enda mer i livet, jeg skal fylle livet med de vakreste farger. Jeg skal bruke min læring og hjelpe andre mennesker.

Når jeg er oppe på fjellet kjenner alle mitt navn. Ikke fordi det er viktig at jeg er kjent. Men det har med det jeg vil formidle til alle der ute. De gode verdier i livet.

Du syns jeg har store ambisjoner? Skal jeg fortelle deg noe jeg ikke knapt har sagt til en sjel. Da jeg var liten visste jeg at jeg ville komme meg langt dette livet. Jeg så det. Men trodde vel ikke helt på det da. Oppigjennom livet ble jeg stadig vist at jeg talte til mange mennesker. Tilogmed at jeg sang. Skal ikke påstå at jeg er noen god sanger.

Men jeg har sett min fremtid hele livet. Den viste meg en lykkelig Line. Den viste at jeg skulle endre noe i samfunnet og i verden.

Jeg går min vei med respekt for andre mennesker. Jeg er ikke dømmende. Alle mennesker har noe godt i seg. Vil man opp og frem bør man gå med lyset og ha med hjerte i det man gjør. Da kommer du dit. Vent og se, jeg skal vise dere.

Du trenger ikke tro på meg. Alt som trengs er at jeg tror på meg selv.

Hilsen den USTOPPELIGE Line skytsengelen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg