HVA ER LYKKE? HVORDAN BLI LYKKELIG?

Jeg tror mange tror at alt detter i fanget på de, ja og noen ganger gjør det faktisk det. At mirakler skjer, at noe eller noen kommer vår vei og snur livet vårt.

Men hovedsakelig er det du selv som skaper din lykke. Din innstilling til livet. Går du rundt og henger med hodet? Føler livet er dritt, klager på naboen og alt annet? Det er du som tar valget. Hjelper lite og skylde på noen.

Dagens samfunn er styrt av mye feil verdier. Vi er ikke bra nok hvis karakterkortet er full av 6ere. Vi skal bo på flotte steder, eie den dyreste bilen, de dyreste klærne og de dyreste interiør tingene de flotte merke butikkene tilbyr.

Alt skal skinne, det er vel ut med shabby chic. Jeg er en evig shabby chic eller hvordan det skrives: ). Jeg elsker møbler med sjel. Men blander gjerne inn noe nytt. Så hørte jeg noen si: Line shabby chic er ut. Og hva så??? Nei det bryr jeg meg lite om.

Må vi leve etter samfunnets standard? Denne boksen som sier at vi er normale og vellykkede??? Slitsomt spørr du meg. Jeg vil hverken være normal eller eie de flotte merkene som plasserer meg i en A4 boks.

Når jentene min var små og lagde riper i bordet sa de: mamma det gjør jo ikke noe for du har shabby chic. .. He He. Ja enig! Vi tåler noen riper.

Ja tilbake til at du skaper din egen lykke. Det jeg mener med det jeg forklarte over er at vi har for mye fokus på det dyre flotte.

For meg har mine jenter vært mitt største fokus helt siden de kom til denne verden. Aldri har jeg satt meg selv først. Det ville ikke vært riktig.

Jentene er gleden i livet mitt. Men jeg syns og de små gleder rundt meg gjør meg lykkelig.

Vi må falle litt tilbake, lykken ligger i de små ting rundt oss.

Vær glad for det du har, gled deg over det. Da tiltrekker du deg mer. Sett fokus fremover istede for bakover.

Noe Som er viktig er at du tenker at du er lykkelig der du er nå. Du har det som trengs. Du blir ikke lykkeligere av en rådyr veske. Hvis det er den du fokuserer på.

Gled deg over å leve, puste og nyte de små ting.

Noen vil si at jeg ikke har mye i livet. Stående alene og på egne ben. Men jeg føler jeg har mye. Jeg har frihet, jeg puster, jeg ser de små ting, jeg har fokus fremover på firmaet og prosjektet, gleder meg over livet, livet danser!

2 kommentarer

Siste innlegg