NÅR BØLGENE ENDRER LIVET

Jeg har vært gjennom mye denne uken. Andre siden har ført meg gjennom noe de kalte en fødsel til noe nytt. Det er en krevende prosess. Det er som en bølge skyller vekk resten av det gamle. En følsom prosess.

Mye beskjeder og mye og ta imot. Andre siden kjører meg til tider hardt. Mye testing, mye beskjeder.

I dag skulle jeg til Oslo. Det ble en følelsesladet tur. Jeg har lenge følt meg tiltrukket av domkirken, men aldri vært i den. Jeg grøss når jeg nermet meg den. Hva skulle jeg nå få inn? Klokkene ringte når jeg gikk oppover kirkegulvet. Jeg hadde ståpels på hele meg. Det raste inn med beskjeder, jeg så sorte skikkelser overalt. Jeg måtte sette meg, samle meg. Da sto min mamma og pappa foran meg og de var festkledde.

Kirken ga en helt spesiell ro. Et nærvær av lyset og universet. Jeg tente lys før jeg gikk og skrev en lapp som Ville bli lagt frem til Gud.

Jeg skrev at jeg ba om styrke til reisen min.

Nå hørtes jeg Erke kristen ut, det er jeg ikke, men livet mitt har vist at det finnes så mye mer enn mange ser eller tror på.

Denne kirken føler jeg omfavner alle, her er det ingen som blir dømt for den de er. Rom for alle.

På vei ut av kirken møtte jeg Snåsa mannen. Han satt i rullestol, jeg ble igrunnen bare stående og måpe og ville ikke bry han. Men selv om jeg ikke snakket med han fysisk hadde vi etterpå en sjelelig samtale. Hvor han fortalte meg noe spesielt. Men det holder jeg for meg selv enda.

Jeg er på vei inn i noe nytt, det har jeg kjent lenge. Og merket jeg stadig har nermet meg. Men nå har mitt nye liv blitt ringt inn. Jeg reiser videre, jeg har selv ønsket dette. Fordi jeg ønsker utrette noe og endre noe i samfunnet. Da må man ha fokus frem. Og ikke la mennesker på sidelinja distrahere deg.

Vil du endre livet ditt må du rette fokuset frem. Hva andre mener om dine drømmer har ingen betydning. Det er ditt liv!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg