HIMMELENS HEMMELIGHETER

Englene spiller instrumenter, himmelens trompeter. Fløyter med fortryllende lyd.

Engler som forteller at feiringen er nær.

Kom Line vi skal vise deg noe. Himmelens trapper så langt øyet kan se. Skyer så myke som bomull.

Gud som står øverst og smiler. Line vi har ventet på deg. Du er lite her for tiden. Du jobber så du glemmer og ta vare på deg selv.

Line himmelen vil berømme deg. For ditt arbeide. Fordi du leder mennesker riktig vei og via ditt hjerte.

Gud gir meg et hjerte av gull. Han holder rundt hånden min i det han legger det i hånden min. Line alt går din vei nå. Det blir mindre slit etterhvert.

Gud viser vei med hånden sin bakover, jeg ser engler på rad og rekke bortover. Se Line hva du har i vente. Jeg har sett det jeg nå ser lenge. Jeg kjenner tårene presse på, halsen blir tykk. Tårene triller, Gud tar min hånd og tar meg med bort. Line dette er betalingen for alt strevet, blod, tårer og lidelse.

Han sier: Line husk alltid og dele med andre. Det er viktig å vise menneskene. Ellers vil aldri noe endre seg.

Han forteller meg en del annet. Det er som å gå gjennom livets bok. Mitt liv, i Guds rike.

Gud ber meg se opp, jeg ser bare masse skyer jeg, jeg titter og lurer på hva han vil vise meg. Jeg ser engler sveve rundt med instrumenter og spille. Nei nå ser jeg penger dale ned.

Penger har aldri vært det viktigste for meg. Men de er nødvendige for å leve på denne jorden. De kommer nå forteller Gud. Men husk å dele. Det vil jeg alltid gjøre.

Så ser jeg min mor og far, i samme tøy som i domkirken. Det blir feiring nå Line forteller de. Må si jeg er usikker på hva jeg skal feire? Dukker det opp nytt sted og bo? Større plass så jeg får utviklet firmaet? Jeg er nødt til å finne et større sted for å øke innkomstene.

Gud forteller meg at det løser seg, du trenger ikke bekymre deg Line. Dette vet du, ja jeg vet, men er nå bare et menneske jeg også.

Det danses og spilles rundt meg, jeg bivåner alltid de vakre Hellas inspirerte søyler i himmelen. De er så vakre, en innramming til alt det andre vakre.

Jeg møter flere avdøde slektninger, min bestefar som har sittet ved sengen min i lengre tid før her. Han satt med bibelen i hånden og med Kristus sølvkorset. Han satt der for å gi meg styrke. Hver kveld satt han der. Enkelte ganger så jeg han gå inn på rommet mitt når jeg skulle legge meg.

Kjære bestefar mitt forhold til deg var så og si ingenting da jeg var liten og ung, det var som om vi ikke hadde et eneste Glimt av kjemi. Jeg holdt meg unna, jeg har alltid forstått når noen ikke liker meg. Jeg holdt avstand.

Men vi har alle vår læring, og du er tilgitt. Du er tett med meg fra andre siden. Du har støttet meg og gitt meg styrke. Min ferd har trengt det.

Når du så jeg ikke trengte deg så mye lenger ved min side hver natt la du fra deg bibelen og sølv korset på stolen og sa til meg: Line det er over nå. Nå blir det lettere.

Himmelen og Gud det står meg nært. Hadde jeg ikke hatt de på min ferd hadde jeg ikke klart det. Min kontakt med andre dimensjoner gjør livet rikt. Vi er aldri alene selv om det føles slik.

Gud kommer og tar min hånd igjen. Line nå skal du sove og i morgen skal alt føles bedre. Du vet at du nermer deg et nytt liv, ditt hjerte vet det. Men Line du er så opptatt at du ikke klarer ta det innover deg. Stopp opp litt nå og se deg selv og, ikke bare alle andre.

I natt skal du drømme om livet ditt som kommer nå. De drømmene husker du når du våkner med et smil om munnen.

Takk Gud, takk universet for den gode energi på min vei.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg