STA SOM ET ESEL, HAR JEG BESTEMT MEG SÅ HAR JEG!

Noen ganger gir jeg meg over av min egen stahet.. He He. Jeg må bare le, jeg har alltid hatt en stahet i meg. Jeg er da født i tyrens tegn: ).

Jeg merker standhaftigheten sterkt etter jeg fikk bli meg selv helt. Ingen andre enn meg bestemmer over meg. I en samtale i dag med en venn merket jeg det veldig. Nermest så sta at det ble komiskt. Så må jeg le selv og: ). Men viktige kunne le av sine egne dumheter.

Vi snakket ang flytting og ny bolig. Større plass til firmaet. Jeg setter meg noen ideer og mål. Og grunner til hvorfor det skal være slik og slik. Jeg liker andres innspill og syn på min fremtid. Siden jeg og har klarsynte venner lytter jeg faktisk til de. Men noen ganger er jeg ikke til å rokke. Som en saltstøtte som ingen kan flytte.

Jeg tror jaggu jeg har de horna : ) He He. De kommer frem når noen prøver fortelle meg noe jeg ikke vil.

Men tyrer er tålmodige og snille og. Jeg kan være ekstremt tålmodig. Men og fryktelig utålmodig. Jeg er utålmodig rundt et nytt sted. For jeg higer etter å utvikle meg mer. Jeg vil frem og opp!

Uten denne evinnelige staheten som er mer en fremtreden i mitt nye liv hadde jeg vel ikke vært der jeg er.

Mottoet er og aldri gi opp! Du klarer akkurat det du vil! Hvis du vil det nok!

Sta som et esel, ser jeg opp mot stjernene. Uten staheten, sterke viljen og optimismen hadde det neimen ikke gått.

Jeg nådde mitt første delmål. Jeg har satt meg et nytt. Hodet triller nermest av noen ganger fordi jeg har hundre tusen ideer som skal sorteres. Ikke alt blir noe av.

Men jeg vet jeg trenger plass til å samle mennesker, i kurs og i prosjektet.

Driver man er firma og prosjekt oppover må man tenke løsninger og man må fokusere på utvikling. Jeg er en person som liker gjøre mye forskjellig. Sitte på rumpa liv er ikke noe for meg.

Jeg har og bestemt meg for å endre noe i samfunnet og i Norge. Det er et mål jeg ikke gir opp. Folk får tro hva de vil. Jeg vet hva jeg vil og ønsker.

Jeg vil gjøre en endring. Jeg ønsker og bevisstgjøre og vise mennesker hvordan vi bør leve. Slik samfunnet og Norge skal flyte.

Takket være at jeg er født i tyrens tegn og mine medfødte ( snille horn). Jeg stanger ikke hvis jeg ikke må 🙂 He He.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg