KJÆRE NORGE IKKE LEGALISER NARKOTIKA!!!

Ganske hårreisende at mange vil legalisere Narkotika. Jeg må si jeg blir stum, men samtidig tenkende. For hvordan skal vi få bukt med all narkotika hvis det legaliseres?? Altså jeg bare spørr! Hva tenker dere?

Så er det veldig mye skrevet om hvor bra cannabis er. At det nermest er legende. Kjenner magefølelsen min roper!! Hallo hvem later som om dette er bra? Jo mulig den cannabis oljen hvor selve dopet er fjernet kan være noe. Aner ikke. Jeg bare føler alt skurrer.

Vet du hva jeg tror? For det er som om Norge snart har funnet ut av narkotika er sunt. Jeg tror at det finnes andre ting som kan erstatte cannabis feks for de med parkenson.

For bare snakk med noen som jobber med helsekost i Norge. Jeg har hørt flere sagt at noe som virkelig har funket har blitt nektet tatt inn i landet igjen. Og dette er naturlig. Vil ikke landet ha friske mennesker?

Mange tjener på narkotika. Det er store penger det dreier seg om. Og de som er involvert er flere enn vi tror og ser. Strømmen med narkotika flyter av flere grunner. Men en av grunnene tror jeg er korrupsjon.

Mange tar gladelig imot en slump penger og slipper dopet over grensa. Jeg regner med dere forstår hva jeg mener.

Legalisere dop vil føre til en eksplosjon. Det finnes ingen grenser lenger. Jeg blir sint og forbanna! Hele landet kommer til å ende som neddopet.

Hvem skriker høyest her? De som bruker det selv eller de som tjener på det? Begge deler antagelig.

Det er en kjent sak at mennesker som er avhengig av dop ofte ufarliggjør det.

Forstår ikke at noen kan tro at det og legalisere løser noe som helst.

Så dere som styrer dette landet bør virkelig tenke dere om. For å i det hele tatt komme på tanken og legalisere kan jeg ikke forstå.

Jeg er jo ikke enig med ledelsen av dette landet. Resultatet av politiker sirkuset er jo snart sirkus i hele Norge.

Vi trenger ikke hundre partier som står og skriker sine meninger til hverandre som apekatter i ringen i sirkuset.

Det Norge trenger er et utvalg mennesker som leder landet fra hjertet. Som gjør at alle i Norge står sammen. Ikke alt dette spriket vi har i dag.

Norge trenger trygget, samhold og riktige LEDERE.

Siste innlegg