STEG FOR STEG OG SJEL TIL SJEL

Kjære Petter Stordalen det er kanskje ikke i bunn og grunn store forskjellen på oss to. Er det derfor jeg er så fascinert av deg. Denne energi klumpen som hopper opp og ned og roper ut.

Jeg blir så gira av hans innlegg. Så når noen jeg kjenner minnet meg på boken hans så tenkte jeg, ja den må jeg lese. Tiden var inne slik jeg ser det.

Boka er lettlest i mine øyne. Elsker måten han forklarer på og ser ting. Ikke minst den ærligheten jeg føler gjennom det han skriver.

Jeg har grøsset meg gjennom halve boka. Mye treffer meg rett i hjertet. Fordi det er en sannhet.

Jeg er selv full av energi og har ofte mye rare ideer i hodet. Ikke alt blir satt i live. Er det dette jeg skal endre nå? Våge enda mer.

Jeg har evnen til å snakke med andre menneskers sjel. Der kommer sannheten. Når jeg sto foran boka i bokhandleren var det som jeg fikk en sjelelig kontakt med stordalen. Han sa: Line du vil kjenne deg igjen i boka. Det er jo ikke boka som snakker med meg, men man får en slags kontakt på et annet plan. Jeg ser stordalen som en åpen mann. Slettes ikke dømmende på noen områder, ikke slik jeg ser det.

Han fortalte meg mer når jeg kom hjem. Han sa: alle kan starte et firma Line, men ikke alle klarer å utvikle og drive det til noe stort. Han fortalte en del mer, faktisk om mitt firma og hva som er bra.

Det jeg kan fortelle han sa utenom var at jeg skilte meg ut, er ikke A4 og våger mer enn de fleste.

Ja takk for samtalen stordalen.

Er det nå i kveld jeg er glad for evnene mine. Samtaler med mennesker på et annet plan.

Skremmer det deg? Jeg bruker det i jobbsammenheng. Fordi din sjel kan fortelle meg sannheten om hvorfor du sliter.

Om du tror på det eller ei er ikke relevant. Det er mitt liv og mine opplevelser.

Nå koker hodet mitt! Av ideer og ting jeg har utsatt.

Siste innlegg