FÅNGAD I EN STORMVIND

Det kan ofte føles slik når disse mørke stormene river, ja som jeg er fanget i de. Jeg forstår at dere ikke helt forstår kanskje hva jeg snakker om. Men for meg er det stormer med motstand fra mennesker rundt. Som vil ha meg der jeg er.

En energi mennesker sender ut. Jeg er slettes ikke A4 og kommer aldri til å bli det. Jeg velger ikke samme løsninger som de fleste bare for å være innenfor. Da står jeg heller utenfor.

Livet mitt er i stor endring. Det syns kanskje ikke så mye utenpå enda. Men det har skjedd store endringer inni meg. Det har jeg jobbet hardt for.

Jeg føler jeg har mistet mye av livet mitt fordi jeg valgte som jeg gjorde. Derfor er det så mye inni meg som vil ut. Ikke gi meg flere ideer, for jeg har mange selv.

Jeg våger kalle meg selv allsidig, for jeg er nysjerrig på alt. Jeg liker prøver ut nye ting. Jeg ønsker lære meg snekre. Jeg ønsker lære meg så mye, jeg vil gjøre så mye. Jeg har så mye ugjort at jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Men det meste i livet koster penger. Så der stoppes jo mye opp.

Men jeg henger ikke med leppa av den grunn. Jeg våger drømme og håpe på at drømmene mine skjer. Jeg tenker at jeg ser at det jeg drømmer om skjer der fremme. Og jeg gleder meg.

Siden jeg har flust av ideer og drømmer burde jeg sortere og sette opp hva som er viktig for meg og hva er mindre viktig. Sette fokus på det jeg virkelig vil.

Jeg har en drøm og et fokus på mitt firma. Jeg har en stund sett etter større sted. Men det er viktig at det er landlig og at det føles rett. Den siste tiden har det kjentes ut som om jeg flytter til høsten. Jeg ser høst, jeg kjenner reisen. Jeg kjenner det sterkere og sterkere. Men noe skal skje til høsten.

Da drar jeg med medvinden. Til et større sted for å utvikle firmaet. Det er slik det føles nå, og jeg håper det er slik jeg nå kjenner.

Jeg har så mye planer for prosjektet og firmaet. Jeg ønsker samle mennesker, mennesker som er ensomme som sliter. Lage mat og samle. Hvis jeg kan endre noe i disse menneskene med min energi og min oppgave i livet. Og hjelpe mennesker. Men alt koster penger. Et sted og kunne ha det, og det og kunne ha tid til dette.

Jeg er kun ett menneske. Jeg må og leve og ha til livets opphold. Jeg lever ikke noe luksustilværelse. Og det er heller ikke hverken målet eller meningen. Jeg gir av det jeg har til overs. Jeg gir av min tid til mennesker jeg møter på min vei hele tiden.

Det er mennesker overalt som trenger en HÅND videre i livet. Livet handler ikke kun om meg.

Det er viktig at jeg og tar vare på meg selv. Dessverre er jeg god på å glemme det. Men jobber med og lytte til meg selv og si stopp. Nå er det nok Line: ). Så må man sette av tid for seg selv.

Det er ikke enkelt, når man vet at man i det minste kan gi mennesker et dytt videre. Når du får en melding av noen som roper om hjelp. Da er det ikke lett og bare overse.

Livet mitt handler om å hjelpe andre. Så enkelt er det. Jeg gleder meg til å kunne utvikle meg selv mer. Reise videre, komme igang og utvide prosjektet.

Prosjektet som startet av en grunn. Jeg ønsker et varmere samfunn. Et samfunn som bryr seg. Mennesker som ser hverandre. Vi må begynne et sted. Alle må gjøre en liten forskjell. Det vil gjøre stor forskjell.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg