BAKSTELAUGET

Jeg vet hva mange tenker. Hva har hun startet nå da: ). Ja dette er meg, jeg har så mye innenbords at det bare venter på å komme ut. Jeg har med mitt klarsyn lenge sett at jeg samler mennesker. Jeg vet jeg har en oppgave her. Dele min visdom til de som trenger det. Endre mennesker med min energi. Du tror kanskje ikke at det går. Ja det høres rart ut, jeg vet.

Jeg kan ikke endre alle, men kan jeg endre noe så har jeg jo utrettet noe. Jeg har stor livserfaring og vet hvordan det er og slite seg gjennom livet.

Mat er glede, livsglede, tradisjoner, kjærlighet og det og bry seg. Samle mennesker og dele mat. Lage mat sammen. Jeg blir selv utrolig glad av å bake og lage mat. Jeg elsker og dele det med andre.

Bakstelauget er ikke slik at det vil ha samlinger kun for de som trenger en HÅND. Det er samling av mennesker som vil være sammen og møtes. Nå er det ganske ny oppstartet. Jeg har mange baller i lufta. Så får man se hvordan det blir.

Bakstelauget vil lage oppskrifter og legge ut i gruppa. Jeg syns det er viktig og ta vare på mye av de gamle tradisjoner. Men syns det er utrolig gøy og med noe mye matretter fra andre land.

Jeg er selvsagt grunnleggeren av dette prosjektet også. Jeg trodde vel for noen år siden at jeg ikke kunne duge som noen leder. Men jeg ser at jeg har mange at de tingene en leder bør ha. Jeg er slettes ikke perfekt på noen måter. Men jeg ser mennesker som de er, jeg lar hjerte mitt styre livet mitt og veien.

Selfølgelig skal bakstelauget bli stort! Jeg starter ikke noe som ikke skal bli stort.

Bakstelauget handler om medmenneskelighet for hverandre. Samfunnet må stå mer sammen og samlet. Mange mennesker er ensomme. Eldre Vet ikke hva de skal fylle dagene med. De trenger noen å snakke med. Det finnes et hav av behov.

Jeg er en utålmodig person og skulle jo helst ha startet alt i går. Jeg har til tider for mye energi. Jeg prøver roe ned og lytte til mitt indre når og hva som er riktig. Jeg leter for tiden etter et større sted og leie så vet dere det. Det må være landlig. Jeg driver jo og skytsengelen firma og trenger plass for utvikling. For å kunne ta imot kunder på et kontor. Og for å kunne ha et sted og samle mennesker i dette prosjektet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg