VINDEN SOM HVISKER

Ting blir ikke alltid slik vi håper eller ønsker. Vi klamrer oss noen ganger til håpet. At ting skal ordne seg eller gå den veien vi håper. Og har lyst til.

Man tror det er det rette. Men tilslutt må man innse at veien går videre. Ikke klamre seg til flere tomme håp. Det blir ikke slik vi har ønsket.

Jeg har mange håp og ønsket for livet. Og store ambisjoner. Som jeg har stor tro på. En av grunnene til at jeg ønsker flytte er større plass til alt jeg brenner for.

De gjelder å slippe tak i det der man bor og sette fokuset 150% fremover. Da vil det rette stedet komme. Jeg føler jeg har satt dette fokuset. Og kjenner jo at jeg nermer meg.

Kanskje skulle jeg kun innom dette stedet og gjøre noe med energien og dra videre. Det er min oppgave på denne jorden. Og endre energien. Jeg stabiliserer energien rundt meg.

Oppgaven er ferdig, det er på tide og reise. Koffertene er snart pakket og flyttebilen skal stå klar. Jeg er klar for ferden videre.

Klar for å leve mer og utvikle alle ideer. Jeg lar meg ikke lenger stoppe. Vinden hvisker til meg at nytt skal komme inn. Livet ditt skal endre seg nå Line, det skal snus på hodet igjen.

Jeg er en utålmodig sjel, alt skulle helst skjedd i går. Jeg har ventet og ventet på klarsignal for ferden videre. Jeg kjenner dette så sterkt. Det må snart komme en avgjørelse på et sted.

Jeg ser gjennom annonser hver dag. Jeg lytter og kjenner om jeg skal legge ut en annonse slik jeg gjorde sist. Det var enorm respons. Jeg ønsker ikke et stillestående liv, jeg vil ha et liv u utvikling. Leve og føle at jeg lever enda mer.

Jeg river meg snart løs og begir meg ut på en ny ferd. Men kjære Univers vær så snill og send meg dette stedet. Jeg trenger ikke mer trening i tålmodighet, jeg ønsker leve og gjøre en masse. Jeg er ferdig og river løs mine røtter og står fritt og i fritt fall.

Siste innlegg