EN ENGELS OPPGAVE. Tiden er inne for å reise videre.

Varsomt går du der med stille skritt. I en ny verden i nye sko. En vei du ikke har gått før. Veien viser seg og være med nye utfordringer. Selv om du trodde du hadde hatt nok av de. Du er lykkelig på din vei, og takler utfordringene på strak arm. Hindringene hopper du glatt over. Det er forskjellen på din nye og gamle vei.

Ingen styrer hvor du skal lenger. Du har revet deg løs fra fortidens mørke armer.Du møter mennesker på din vei som og forsvinner igjen, noen skal lære deg noe og noen skal du lære noe.

Du sprer ditt lys rundt deg og endrer hver meter av din vei, mennesker som lyser opp når du passerer, mennesker som endret livsyn fordi de snakket med deg.

Mennesker som endrer sine liv i berøring med din energi.

Du legger dine spor som en historie bak deg. En historie som ikke vil bli glemt. Ditt smil som rørte alle rundt deg som fikk alt til å leve igjen.

Du har endret mer enn du forstår, du ser det ikke selv. Men de som så det vil for alltid se hva du gjorde på din vei i møte med de.

En engel på jord med en oppgave.

Oppgaven er og endre menneskene og livene dems. Få de til å se hva livet er og kan være. For å kunne kjenne en dyp glede de hadde glemt.

På veien til engelen strekker alle planter seg og alt levende i naturen. Alt våkner til liv, som i et eventyr endrer det seg.

Engelen går snart videre for å vekke og endre mer. Engelen opplevde stor smerte dette livet fordi hun skulle kunne se andre og gjenkjenne dems smerte lett.

Hun ønsker at alle skal være glade og ha det fint. Engelen tenker ikke på seg selv. Hun vet så altfor godt hvor vondt det er å ha det smertefullt og vondt.

Hun gir av alt hun har, hun deler fordi hun vet så altforgodt hvordan det er og selv ha lite.

Hun gir av sin kjærlighet fordi hun selv har manglet den.

Mennesker som har lite er de flinkeste til å dele.

Mennesker som har opplevd lite eller ikke noe kjærlighet er de som flittig gir kjærlighet.

Mennesker som har opplevd mye smerte og motgang er ofte de som smiler og gjør andre glad , fordi de selv vet hvor vondt det er og ha det slik.

Engelen reiser nå videre på sin ferd. En ferd til nytt sted for å kunne endre noe.

Engelen har et sterkt ønske, og det er at verden skal kunne bli harmonisk og alle mennesker skal leve i fred.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg