UTE ETTER NYTT OG STØRRE STED OG BO

Hei! Du der ute! Du eier kanskje en gård med ett ekstra hus som står ledig? Jeg er ei dame på 47 år som trenger nytt sted og bo. Jeg driver et prosjekt som heter TA MIN HÅND. Prosjektet handler om å vise mennesker at vi kort fortalt må ta vare mer på hverandre.

Jeg har starter ett underprosjekt som jeg har kalt Bakstelauget. For å samle mennesker rundt mat, bake sammen osv. Alt er prosjekter fortid jeg brenner for et bedre samfunn. Kanskje har du fulgt meg på Facebook og ser hva jeg jobber mot.

Jeg driver og mitt eget firma. Så jeg trenger plass for å utviklet alt. Et kontor til firmaet og plass til Prosjektene så jeg får mulighet til å samle mennesker.

I dag leier jeg en tre roms. Jeg trenger mer plass enn det.

Jeg er ei energisk dame med mange jern i ilden. Jeg liker å ta i ett tak. Så trenger du en leietager som kan hjelpe deg noe for en rimeligere husleie så har du en mulighet nå.

Jeg er glad i hagearbeid, dyrke grønnsaker, matlaging, er kreativ og maler bilder, glad i skog og mark. Elsker dyr. Glad i gamle ting og fornye dem.

Som skrevet over er jeg 47 år, jeg er omgjengelig, godt humør, ryddig og glad i mennesker. Er ikke redd for å ta i ett tak. Løsningsorientert og ikke redd for å prøve nye ting. Jeg er ei stødig dame som vet hva jeg vil.

Jeg har en stund lett etter nytt sted. Kjent at tiden har nermet seg. Og håper nå på å finne det rette stedet snart.

Så bor du landlig i ullensaker omegn. Og sitter med et hus ledig på gården så er jeg intressert. Det er viktig for meg at det er landlig. Jeg er ei landsens dame. Jeg har en liten hund og en katt. To voksne jenter. En av de bor ikke hjemme, kun noen helger.

Kontakt meg på melding via bloggen. Eller send meg melding eller ring meg på nr 97779824

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg