VI MENNESKER ROTER TIL NATUREN

Jeg eier ingen sannhet, men her har lov til å se ting fra mitt ståsted. Jeg er engasjert i samfunnet og Norge. Fordi jeg ønsker en flyt og trygghet blandt befolkingen.

Jeg ønsker og flyt mellom mennesker og dyr.

Det skrikes voldsomt om ulv. Bilder legges ut av kadavre som er halvspist. Ja enig at det synet ikke er pent. Men nå må dere tenke dere om litt? Hvem har skyld i at naturen går amok?? HVEM??? Kan dere fortelle meg det dere ulve hatere? Har dere tenkt på det?

Hvem utryddet ulven? Jo menneskene! Hvem innførte en ny type ulv her i Norge? Jo det var menneskene. Hvem bryter ned skog og bygger stadig opp boligfelt og kjøpesentere osv. Jo det er menneskene.

Har dere tenkt på hva vi mennesker gjør? Vi brøyter oss mer og mer inn på naturen og legger den ned. Men likevel er det dyrene sin skyld? Det er vi som utrydder og tar oss til rette. Vi gjør så dyr endrer adferd fordi vi truer de med vår fremtreden. Mennesker bare tar seg frem og disse stakkars dyrene som sier ifra på sin måte, nei de er det bare å plaffe ned. Null forståelse for noe som helst.

Jeg syns det er påtide og våkne her. Se bare de som skal se på isbjørn, utstyrt med våpen for å kunne plaffe ned isbjørnen hvis den angriper. Altså vi mennesker tar oss vår rett og komme innpå de og med rett til å drepe når de kommer for nær oss. Hvor er logikken henne her?

Dette har gått for langt. Naturen går amok. Dyr utvikler adferd for å beskytte seg. Men det ser vi ikke, nei vi ser bare oss selv. Våre behov ikke dyrenes behov.

Skal vi bevare naturen vår? Eller skal vi fortsette til alt er vekk? Jeg bare lurer. For dette går feil vei som alt annet i landet her.

Vet du hvilken skaping som er mest ødeleggende i hele verden??? Det er menneskene!!!

Vi brøyter oss frem for vår egen del. Også skrikes det etterpå at dyrene har truende adferd. Hadde ikke du villet kjempe for barna dine når skogsmaskiner brøyter seg frem. Dyrene prøver beskytte det de lever av.

Når det kommer til ulven tror jeg alt henger sammen med en ubalanse i naturen fordi vi mennesker har rotet det til. Det er slik jeg ser det, du kan ha din egen mening.

Men tenk dere om da, se hvordan vi driver. Hvor er empatien for alt levende. Respekten for naturen?? Den er jo nesten borte!

Skal vi holde på til alle dyr er utryddet. I det siste er det jo drap av svaner og. Mennesker eier ingen respekt for dyr. Det er grunner til deres adferd. Slik er det med mennesker og. Skal vi plaffe mennesker ned og med engang de ikke er som forventet? Jeg bare spørr, for noe er riktig galt med balansen her.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg