JEG ER EN VARSLER

Jeg brenner for et bedre Norge! For et bedre samfunn. På min vei gjennom livet og gjennom forskjellige arbeidsplasser endte jeg tilslutt som varsler.

Jeg var lei av å se maktsyk ledelse uten empati og medfølelse for ansatte. Jeg kjenner når ting skurrer i gangene. Det gjorde det lenge før jeg tok det fatt. Jeg tenker alle mennesker som lytter til sitt indre kan kjenne om noe foregår i kulissene som ikke er bra. Men alt syns og utenpå. Mennesker som skjuler ting må ha kontroll.

De må ha makt, føle makt. For å føle seg trygge må de ha mange med på laget. En maktsyk leder står sjelden alene. Disse menneskene er veldig usikre. Ja de viser holdinger så det skal se ut som de fremstår som selvsikre. Men sannheten er at inni de er de veldig små. De har et behov for å føle seg større.

Kort fortalt ble jeg lei av dårlig ledelse og endte som varsler og på et advokatkontor. Det å være varsler i dagens samfunn er å stå alene. Det er ytterst sjelden andre våger bli med på å ta fatt ledelsen. Og alene og mot maktmennesker som hjelper hverandre, og mange andre ting som skjer i bakgrunnen har du ikke mye og stille opp med.

Vi er som et uglesett folk vi varslere! Vi våget! Vi kjempet for og de andre der vi arbeidet.

Hvorfor er vi uglesett? Er det skremmende med mennesker som kjemper for sannhet? Mange vil heller leve på løgnen, sette skylappene på og Neida her er alt sååå fint!!

Skal vi få endret noe kan vi ikke ha skylapper og heller ikke sitte med hendene i fanget!

Jeg varsler nå om Norge! Norge må endre styringen. De som leder dette landet må byttes ut.

Jeg føler en regjeringskrise er nær. Og vet du den har jeg sett skal komme. For dette her får bare ikke fungert. Og nå ser det jo ut som folk våkner!!

Jeg mener det norske folk må stå sammen! Så tenker du hvordan gjør vi det? Det er ikke så komplisert. Det handler om at vi ønsker det samme. Står sammen og vil det samme for landet vårt!! Så enkelt er det! Vi må støtte hverandre.

Støtte de som våger rope i videoer på Facebook.

Facebook er hatet og elsket! Men for et media! Her har vi alle muligheten for å samles!

Vi må samles for stå sammen for et bedre Norge. En ny styring og ledelse.

Jeg mener kongehuset må på banen i en eller annen form øverst. Vi trenger noen som kan skjære igjennom når ting går på tverke. Og det er nå kongehuset bør gjøre dette!

Vi har et kongehus med de gode verdier. Mennesker med hjerte på rett sted og bena på jorda.

Nå må noe skje i dette landet!!

Jeg ønsker at vi skal stå sammen, jeg vil starte en folkebevegelse for landet vårt. Jeg driver Varslenes side.facebook.com for et bedre Norge,

Hvor jeg legger ut videoer og innlegg. Og roper om hva som bør endres.

Siste innlegg